Συνελήφθη στην Αλβανία το κτήνος με το τατουάζ που βίαζε γυναίκες στο Παλαιο Φαληρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη ο βιαστής των νοτίων προαστίων. Με tweet του ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε πως ύστερα από μεθοδική έρευνα και συνεργασία με τις αλβανικές αρχές, ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου συνελήφθη.

Ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος βίασε μία 34χρονη γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία, βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ανακοίνωση για τη σύλληψή του έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο».

Ο 45χρονος είχε καταφύγει στην Αλβανία λίγες ώρες πριν από την ταυτοποίησή του, με τις αλβανικές αρχές, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στη γείτονα χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος έχει ήδη εκδοθεί στην Ελλάδα και αυτή την ώρα βρίσκεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ