Έφυγε απο τη ζωη η κορυφαία ηθοποιός, Μαργαρίτα Λαμπρινού χτυπημένη απο τον κορωνοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε απο τη ζωη η κορυφαία ηθοποιός του Ελληνικού Κινηματογράφου, Μαργαρίτα Λαμπρινου σε ηλικια 97 ετων, χτυπημένη απο τον κορωνοιο. Τραγικη ειρωνία, σαν σημερα το 2008 είχε έφυγε απο τη ζωη και ο σύζυγος της, Σταύρος Ξενιδης.

Με μεγάλη μου θλιψη πληροφορήθηκα την αποχώρηση από τη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού και Φίλης Μαργαρίτας Λαμπρινού η οποία έφυγε στα 97 της , χτυπημένη από τον κορωναιό στο νοσοκομείο Σωτηρία εχθές το βράδυ.

F02FF812 CD47 4C67 B732 B3DEED667D34

Ηταν από τις τελευταίες επιζωσες ηθοποιούς από τις σπουδαίες ταινίες του Βασίλη Λογοθετίδη,(οι άλλες δύο είναι η Ντινα Σταθάτου και η Άννα Κυριακού) με πλούσια καριέρα στο θέατρο και στον κινηματογράφο ,κόσμησε το εθνικό μας θέατρο για πολλά χρόνια με το ταλέντο της, πιστή σύντροφος του μεγάλου ηθοποιού Σταυρού ξενίδη που και αυτός βρισκόταν μαζί της για πολλά χρόνια στο γηροκομείο Αθηνών.

Είναι ο πρώτος άνθρωπος του θεάτρου που γνώρισα πριν 55 χρόνια γιατί συναντιόμασταν στο γηροκομείο Πειραιώς όπου στο ίδιο δωμάτιο ήταν η προγιαγιά μου και η θεία της, ο πρώτος άνθρωπος που μου δίδαξε την σημασία και τη σπουδαιότητα της χειμερινής κολύμβησης και ο πρώτος άνθρωπος που μου έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πρώτη μου θεατρική παράσταση..

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μαργαριτα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ