Πρόσωπα υπεράνω υποψίας οι βιαστές που αναγνώρισε η 12χρονη στην 4η κατάθεση της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άτομα «υπεράνω υποψίας» και ηλικίας από 30 έως 50 ετών είναι οι άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό ως βιαστές της, στο πλαίσιο της χθεσινής, νέας πολύωρης κατάθεσής της.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η 12χρονη, η οποία παρέμεινε για τουλάχιστον έξι ώρες στον 8ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μίλησε λεπτομερώς στους ψυχολόγους και στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, με τους οποίους φαίνεται να έχει αναπτύξει άψογες σχέσεις. Παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ το κοριτσάκι για άλλη μια φορά εμφανίστηκε να είναι επηρεασμένο από τη φρίκη που βίωσε από τον περασμένο Απρίλιο έως και την ημέρα της σύλληψης του Ηλία Μίχου, αλλά και από τη φυλάκιση της μητέρας της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίπονης διαδικασίας, εμφανίστηκε να έχει αρκετές ανασφάλειες, καθώς ρωτούσε διαρκώς την ψυχολόγο και τους αστυνομικούς να της πουν τι θα συμβεί, στην περίπτωση που απαντήσει στα ερωτήματα τους. Παρόλα αυτά, βρήκε το κουράγιο να αναγνωρίσει και μερικούς ακόμη άνδρες που την βίασαν και την κακοποίησαν σεξουαλικά. Έτσι, με βάση τα νέα δεδομένα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εκδοθούν τα αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης, ώστε οι αστυνομικοί να αναλάβουν δράση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ