Δέκα κτήνη κατηγορούμενοι για τους βιασμούς των δυο παιδιών στα Πετράλωνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύτατες καταγγελίες για τη μητέρα τους που ήξερε και συγκάλυπτε.

«Η γενικότερη συμπεριφορά της απέναντί μας δημιούργησε και στους τρεις μας τη διεστραμμένη αντίληψη ότι μια ζωή σαν αυτή, στην οποία μας εισήγαγε ο πατέρας μας, ήταν φυσιολογική»

Απανωτά σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους συστηματικούς βιασμούς και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις τριών ανήλικων παιδιών στα Πετράλωνα, από τον ίδιο τους τον πατέρα, συγγενείς τους και φίλους του, καθώς όχι μόνο τα εκμεταλλεύονταν κατά τη διάρκεια διαφόρων «πάρτι» οργίων, αλλά ενίοτε τα βιντεοσκοπούσαν την ώρα των ανήθικων πράξεών τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη φρικιαστική αυτή υπόθεση, μέχρι στιγμής υπάρχουν δέκα άτομα που κατηγορούνται για βιασμό, ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση των τριών ανήλικων αδερφών. Αυτοί είναι ο πατέρας τους, ο θείος τους -αδελφός του πατέρα-, η σύντροφος και υπάλληλος του πατέρα, μια συνεργάτιδά του και ο σύζυγός της, άλλοι δύο φίλοι του πατέρα, μια γυναίκα με άγνωστη σχέση με την οικογένεια και δύο αλλοδαποί, υπάλληλοι στη βιοτεχνία που διατηρεί ο πατέρας των τριών παιδιών.

Στο «στόχαστρο» των παιδιών που δεινοπάθησαν από την αποτρόπαια συμπεριφορά του πατέρα τους, έχει βρεθεί και η μητέρα τους, την οποία και μηνύουν, κατηγορώντας την για αδιαφορία. Τα δυο αδέρφια καταγγέλλουν ότι όχι μόνο είχε γνώση των όσων φρικτών συνέβαιναν στο σπίτι τους στα Πετράλωνα, αλλά επέμενε να σιωπά και να συγκαλύπτει τον σύζυγό της και πατέρα τους.

Γνώριζε, αλλά αδιαφορούσε

«Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η μητέρα μας γνώριζε τι μας συνέβαινε, αλλά δεν την αφορούσε. Δεν την ένοιαζε, δεν την πείραζε, αφού έτσι μας ξεφορτωνόταν από το να μας έχει όλη την ώρα μέσα στα πόδια της», λέει η 22χρονη -σήμερα- κόρη της οικογένειας, κατηγορώντας την πως εθελοτυφλούσε, όσο εκείνη και τα αδέρφια της γίνονταν έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα και των φίλων του.

Μάλιστα, επέμενε να παρουσιάζει τα παιδιά της ως προβληματικά στον κοινωνικό περίγυρο. «Ήμουν ένα παράξενο και προβληματικό παιδί, αυτή ήταν η εικόνα που έδινε σε όλους για εμένα. Διέδιδε στη γειτονιά σκόπιμα τη φήμη ότι είμαι προβληματικός. Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου τόσο σε νοσοκομεία όσο και στο σπίτι πάμπολλες φορές για φάρμακα που υποτίθεται πως έπινα, ενώ της φώναζα πως δεν το έχω κάνει», λέει ο 17χρνος -σήμερα- γιος της οικογένειας.

Όπως καταγγέλλει, η μητέρα τους είχε χειροδικήσει ουκ ολίγες φορές σε βάρος του. «Μου συμπεριφερόταν οδυνηρά. Με μισούσε γιατί της θύμιζα τον άντρα της και πατέρα μου. Με μισεί ακόμη περισσότερο σήμερα, γιατί βρήκα τη δύναμη, με τη στήριξη ξένων τότε ανθρώπων να καταγγείλω όλα όσα έχω υποστεί από τον πατέρα μου. Με μισεί ακόμα πιο πολύ γιατί ήρθαν στο φως οι δικές της ευθύνες, η συνενοχή της και η δική της κακοποιητική της συμπεριφορά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκλονιστικά και τα όσα αποκάλυψε ο 17χρονος για την αντίδραση της μάνας, μόλις αποκάλυψε τους ομαδικούς βιασμούς που διοργάνωνε ο πατέρας του. «Η αντίδραση της δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από μια αληθινή μάνα. Μία ημέρα, μάλιστα, αφού είχα αρχίσει να εκμυστηρεύομαι στον συγγραφέα τα βασανιστήρια μου, η μόνη αντίδραση της προς εκείνον ήταν να σχολιάσει χαζογελώντας “μήπως τα προκαλεί ο γιος μου, επειδή είναι όμορφος;”», λέει.

Πίστευαν πως όσα τους συνέβαιναν ήταν φυσιολογικά

Τα δύο αδέρφια ξεσπούν εναντίον της, καθώς, εξαιτίας της αδράνειάς της, πίστευαν για χρόνια πως αυτά που ζούσαν ήταν φυσιολογικά. «Η κυνική της αδιαφορία, η συναισθηματική κενότητα της, ο εκφοβισμός, αλλά και ο σαδισμός και το μίσος είναι χαρακτηριστικά της που έχει καλά κρυμμένα για το θεαθήναι και είναι αυτά που δημιούργησαν και στους τρεις μας τη διεστραμμένη αντίληψη ότι μια ζωή σαν αυτή στην οποία μας εισήγαγε ο πατέρας μας ήταν φυσιολογική και η μόνη για να δεχτούμε μια αγκαλιά», συνεχίζει ο γιος. «“Σκάσε’”, ήταν η πιο συνηθισμένη απάντηση της προς εμένα. Δεν την ένοιαζε τίποτα άλλο, από το να σκάσω. Αν γινόταν και ως οντότητα», προσθέτει.

«Η μητέρα μας ήταν και είναι ένας άνθρωπος που δεν την ενδιαφέρουν τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή της και, προκειμένου να μην την ενοχλούμε, μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και πατέρα μας», λέει η 22χρονη, η οποία, μόλις ενηλικιώθηκε, έφυγε από το πατρικό της και πλέον ζει στην επαρχία, ενώ ο 17χρονος φιλοξενείται από τον εκπαιδευτικό, με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ