Μόλις 35 ετων νέα κοπέλα έφυγε απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε από καρκίνο η Κέλλυ Μερτζάνη, σε ηλικία 35 ετών, έπειτα από 18μηνη «μάχη» με την ασθένεια. Τα τελευταία εννιά χρόνια εργαζόταν στην Aegean Flying Dolphins ως πλοιοσυνοδός. Ήταν μέλος πληρώματος στα «ιπτάμενα δελφίνια», στη γραμμή των Βορείων Σποράδων και ήταν ιδιαίτερα γνωστή στα τρία νησιά, κυρίως στην Αλόννησο, όπου έμεινε μόνιμα για κάποιο διάστημα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr πιο παλιά, ήταν πλοιοσυνοδός στα δρομολόγια της ίδιας εταιρείας στον Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Αγκίστρι). Άπαντες έκαναν λόγο για μια γυναίκα καλόκαρδη και ευγενική, ενώ το χαμόγελό της κέρδιζε από την πρώτη στιγμή τους επιβάτες που εξυπηρετούσε ως επικουρική στα «ιπτάμενα δελφίνια». Αγαπούσε τη δουλειά της και τα ταξίδια, όπως φυσικά και τη θάλασσα.

Η καταγωγή της Κέλλυς Μερτζάνη ήταν από την Ύδρα, όπου όσοι τη γνώριζαν, βυθίστηκαν στη θλίψη στο άκουσμα του θανάτου της. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στα Ταμπούρια Πειραιά. Στον ύστατο χαιρετισμό έδωσαν το «παρών» συγγενείς, φίλοι και αρκετοί πρώην συνάδελφοί της, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ