Ελληνίδα η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που κατεβαίνει με Chanel σε τούνελ της Χεζμπολά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο ένα στέλεχος του κόμματος Μητσοτάκη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ο λόγος για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία κατήλθε σε βάθος 80 μέτρων, στο αφιλόξενο τούνελ της Χεζμπολά, κρατώντας τσάντα Chanel και φορώντας λευκά παπούτσια Χόγκαν.

Ήδη οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ διοχετεύουν την φωτογραφία της Ασημακοπούλου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία πρόσκεινται στην ακραία ισλαμιστική οργάνωση, προκαλώντας σοκ και δέος, μεγαλύτερο και από την τελευταία εισβολή του ισραηλινού στρατού στο Λίβανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηγέτης της οργάνωσης, Hassan Nasrallah, έχει πάθει νευρικό κλονισμό βλέποντας την συγκεκριμένη εικόνα, καθώς ο εξοπλισμός που φέρει επάνω της η τολμηρή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ξεπερνά ακόμα και τον προϋπολογισμό της Χεζμπολά για το 2022. Δεκάδες μέλη της οργάνωσης ετοιμάζονται να αυτοεκραγούν μέσα στα κρησφύγετα τους, ώστε να γλιτώσουν τα δικά τους τούνελ από μία τέτοια ατίμωση.

Ολόκληροι πυρήνες της Al Qaeda και του ισλαμικού κράτους ετοιμάζονται να παραδοθούν οικειοθελώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπό τον όρο η Άννα Μισέλ να μην επισκεφτεί ποτέ την Συρία και το Ιράκ.

Δείτε την συγκλονιστική εικόνα, πριν την κατεβάσουν. Θα μου πεις γίνεται να κατέβει κάποιος πιο χαμηλά και από τα 80 μέτρα κάτω από το έδαφος; Για την Άννα Μισέλ, τίποτα δεν είναι αδύνατο…

D3A81897 6455 4E6D 8666 95CCF67A629D

ΔΗΜΟΦΙΛΗ