Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του Μπαράκ Ομπάμα σε δημόσια συγκέντρωση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτόγνωρες καταστασεις για πρώην αμερικανό πρόεδρο καθως κατα την διάρκεια ομιλίας του ο Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε φραστικη επιθεση.

Ενώ εκφωνούσε ομιλία στην οποία προειδοποιούσε ότι «η δημοκρατία όπως την ξέρουμε μπορεί να μην επιβιώσει» στην Αριζόνα σε πλήθος γύρω στα 1.000 άτομα στο Φοίνιξ και πως οι Ρεπουμπλικανοί θέλουν «μια οικονομία που είναι πολύ καλή για τους ανθρώπους στην κορυφή, αλλά όχι πάντα τόσο καλή για τους απλούς ανθρώπους», ένας νεαρός τον διέκοψε λέγοντας: «Όπως εσύ, Ομπάμα!».

Ο νεαρός συνέχισε να φωνάζει ότι η Κέιτι Χομπς -που κατεβαίνει υποψήφια για κυβερνήτης της Αριζόνα- «κάνει διακρίσεις εις βάρος των μαύρων», ενώ απομακρύνθηκε από το γυμναστήριο του λυκείου.

Οταν απομακρύνθηκε ο νεαρός ο ανέφερε: «Αυτό είναι μέρος αυτού που συμβαίνει στην πολιτική μας αυτές τις μέρες, αποσπάται η προσοχή μας. Έχεις ένα άτομο που φωνάζει και ξαφνικά όλοι φωνάζουν. Έχεις ένα tweet που είναι ηλίθιο και ξαφνικά όλοι έχουν εμμονή με το tweet. Δεν μπορούμε να πέσουμε σε αυτό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ