30χρονη ξυλοκόπησε την 55χρονη μητέρα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυση εναντίον της 30χρονης κόρης της υπέβαλλε μια 55χρονη στο Βόλο, έχοντας πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού στα χέρια της για πολλοστή φορά.

Όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος gegonota.news, η 30χρονη επιτίθεται με βιαιότητα στη μητέρα της, κάθε φορά που η 55χρονη αρνείται να της κάνει κάποιο χατίρι. «Εκείνη τη στιγμή, την τελευταία φορά που με χτύπησε, ζαλίστηκα, έχασα τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, τονίζοντας ότι κι άλλες φορές στο παρελθόν έχει εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά απέναντί της. Η κόρη έχει νοσηλευτεί δύο φορές στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.

«Δεν ξέρω αν τη βοηθάω με όσα σας λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είναι παιδί μου, την αγαπάω, αλλά είναι επιθετική και γίνεται επικίνδυνη. Φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή κάνει πράξη τις απειλές της», είπε στους αστυνομικούς. Για τη νεαρή γυναίκα έγινε αίτηση ακούσιας νοσηλείας και οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στην ψυχιατρική του νοσοκομείου, όπου θα παραμείνει 20 ημέρες για να ρυθμιστεί η αγωγή της, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ