Η ομολογία του 14χρονου αγοριού: Τον σκότωσα κατά λάθος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διαρκείς αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν κατά την διάρκεια των καταθέσεών τους στη ΓΑΔΑ, ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας αλλά και ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου Φώτη που εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών.

Τελικά, μετά από μαραθώνια κατάθεση, ο 14χρονος φέρεται ότι παραδέχτηκε στους γονείς του αλλά και στον δικηγόρο τους Ιωάννη Βέρα ότι εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του. Το ανήλικο αγόρι ανέφερε ότι ήταν ατύχημα και δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στον 17χρονο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο ίδιος και ο 17χρονος, γνώριζαν που έκρυβε ο πατέρας του τη μονόκαννη καραμπίνα και αποφάσισαν να βγουν για κυνήγι αγριογούρουνων στην ευρύτερη περιοχή. «Είχαμε πάει για κυνήγι και νόμιζα ότι πυροβόλησα αγριογούρουνο» ανέφερε ο 14χρονος.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί μαζί με τον 14χρονο βρίσκονται στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος, προκειμένου να γίνει αναπαράσταση των όσων έχουν περιγραφεί. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και άλλο άτομο στην υπόθεση, ενώ εκ νέου κατάθεση θα δώσει και ο πατέρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ευθύνεται κάποιος άλλος για τον θάνατο του 17χρονου και να έχει αναλάβει τις ευθύνες ο 14χρονος επειδή θα έχει επιεικέστερη νομική μεταχείριση, ως ανήλικος.

«Κλειδί» η δερμάτινη θήκη του όπλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, η οικογένεια υποστήριζε ότι δεν είχε όπλο στην κατοχή της. Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής τα οποία θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ «κλειδί» θεωρείται η δερμάτινη θήκη του όπλου που βρέθηκε στο μαντρί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ