Πασίγνωστος προπονητής ποδοσφαίρου το 55χρονο κτήνος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι 4 νέες συλλήψεις προέκυψαν από τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, στη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές της ανάμεσα σε 200 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Ανάμεσα σε αυτές αναγνώρισε 4 άτομα και σε συνδυασμό με τα στοιχεία από ηλεκτρονικά ίχνη που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, εκδόθηκαν χθες τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ο 55χρονος

Ο 55χρονος άνδρας που έχει συλληφθεί καθώς αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη ως ένας από εκείνους που την έχουν βιάσει, έχει την ιδιότητα του προπονητή ποδοσφαίρου ενώ έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας που συμμετείχε στο futsal, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6X6, η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για «υψηλά αμειβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους», περιγράφοντας το προφίλ των τεσσάρων ατόμων σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ