Οργανωμένη αντίσταση ενάντια στην καταστροφή της ελληνικής φύσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαπητοί συν ορειβάτες-τισσες, σας ενημερώνουμε ότι ο το Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάτων, κατόπιν της από 20/10/2022 συνεδρίασής του, αποφάσισε να συνυπογράψει την επιστολή του ΕΟΣ Χαλκίδας προς τους ελληνικούς ορειβατικούς συλλόγους και την ΕΟΟΑ σχετικά με την προσφυγή εναντίον των αιολικών πάρκων στην περιοχή Δίρφης- Ξεροβουνίου.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σπάτων τροποποιεί το πρόγραμμά του, μεταφέροντας την προγραμματισμένη για 20/11 ανάβασή του στο Ξεροβούνι μία εβδομάδα νωρίτερα, ενισχύοντας παράλληλα την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή από πλευράς μας, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται στη Χαλκίδα στις 13/11 και ώρα 13:00 ενάντια στα αιολικά πάρκα σε περιοχές δασωμένες και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Ο Ο.Σ.Σ είναι σωματείο φύσει ευαισθητοποιημένο σε περιβαλλοντικά θέματα και στηρίζει και επεξεργάζεται περαιτέρω δράσεις με σκοπό την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μελών και την οικονομική ενίσχυση στην προσφυγή ενώπιον του ΣΤΕ.

Ακολουθεί η ενημερωτική ανακοίνωση του ΕΟΣ Χαλκίδας, ενώ σύντομα θα αναρτηθούν και περισσότερες πληροφορίες για την ώρα εκκίνησης και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης εξόρμησης- δράσης μας.

DA5F2520 412E 4A27 8B92 4BDCB9A4224C

ΔΗΜΟΦΙΛΗ