Άρθρο – κόλαφος του Αλέξη Παπαχελά: «Η χώρα προδόθηκε…»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένα συγκλονιστικό άρθρο – παρέμβαση του διευθυντή της Καθημερινής δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά, φαίνεται ότι έρχεται η αρχή του τέλους στην πολιτική καριέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανοίγει η πόρτα για το ειδικό δικαστήριο.

Η αναφορά στο θέμα των υποκλοπών, η αποστροφή του κειμένου όπου αναφέρει τους πολιτικούς που προτιμούν να βγαίνουν selfie από το να υπηρετούν την πατρίδαν, η απαίτηση για κάθαρση επειδή ο πήχης πρέπει να κρατηθεί ψηλά και να μην υποταχθούμε στην σήψη, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.

Ο Αλέξης Παπαχελάς σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento υπήρξε επίσης θύμα των παρακολουθήσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Έρχεται η στιγμή που είτε τα θύματα θα πρέπει να απολογηθούν για εσχάτη προδοσία – αυτός είναι ο μοναδικός λόγος παρακολούθησης ενός πολιτικού αρχηγού, ενός κορυφαίου δημοσιογράφου – ή ο θύτης. Με την διαφορά ότι εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που πρέπει να αποδείξει πως ο Ανδρουλάκης, ο Παπαχελάς και οι υπόλοιποι συνιστούσαν κίνδυνο για το έθνος. Ειδάλλως βαρύνεται ο ίδιος προσωπικά με το αδίκημα.

9C5A2612 2061 4D17 ADB9 5096631055C6
Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ