Σάλος με τις αποκαλύψεις του Κωστα Πρεκα για τον Μίχο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού τοποθετήθηκε ο Κώστας Πρέκας, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε βγάλει κάποιες φωτογραφίες μαζί με τον Ηλία Μίχο, τον μαστροπό και εκ των βιαστών της 12χρονης και του είχε νοικιάσει μάλιστα ένα μαγαζί.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο οποίο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο προφυλακισμένος 53χρονος, εκμεταλλεύτηκε τους πάντες και τα πάντα.

«Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε τους πάντες και τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας; Την αδυναμία εννοώ των ανθρώπων, των καλλιτεχνών που θέλουν να είναι προσιτοί στον κόσμο; Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτό το πρόσωπο υπήρχε αυτό το τέρας; Ας μου πει κάποιος, ας βγει κάποιος να πει ότι αυτός είχε διπλό πρόσωπο».

«Δεν θα ήμουν μακριά από το να επανέλθει η θανατική ποινή»

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρέκας για τον Ηλία Μίχο, θα έπρεπε «να σβηστεί από τον χάρτη των ανθρώπων», ενώ δήλωσε και υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής!

«Θα έπρεπε να σβηστεί από τον χάρτη των ανθρώπων αυτός ο άνθρωπος. Είμαι σκληρούτσικος λίγο; Μπορεί, αλλά δεν θα ήμουν μακριά από το να επανέλθει η θανατική ποινή, σας βεβαιώνω. Μας εξέθεσε όλους, όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ