Οργή και αίσχος: Ο Αλβανός βιαστής είχε αποφυλακιστεί πριν λίγους μήνες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε φυλακιστεί πάλι για βιασμό! Εκτός ελέγχου πλέον η εγκληματικότητα…
Βιαστής με παρελθόν είναι ο 28χρονος που προσπάθησε να βιάσει ένα 20χρονο κορίτσι στη Νίκαια, το οποίο στη συνέχεια ξυλοκόπησε επειδή του αντιστάθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος επίδοξος βιαστής που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες, έχοντας εκτίσει ποινή για το αδίκημα του βιασμού.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν συνετίστηκε, αλλά βγήκε από τη φυλακή για να κάνει τα ίδια και χειρότερα! Ο 28χρονος Αλβανός αφού κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος, άρχισε εκ νέου τις επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών.

Ο δράστης εντόπισε το υποψήφιο θύμα του, μια νεαρή που επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση, της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει. Η 20χρονη αντιστάθηκε και προσπάθησε να τον διώξει, ωστόσο ο 28χρονος άρχισε να την χτυπάει με γροθιές.

Γείτονες άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Ο δράστης επιχείρησε να ξεφύγει τρέχοντας στα στενά της Νίκαιας, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές, πήγαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου έδειξαν φωτογραφία του 28χρονου στο θύμα, η οποία τον αναγνώρισε και μάλιστα φέρεται να ξέσπασε σε λυγμούς!

Σύμφωνα με το newsit.gr, δύο γυναίκες από τα Καμίνια που είχαν καταγγείλει απόπειρα βιασμού, κλήθηκαν από τις αρχές, ωστόσο δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του συλληφθέντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ