Μια ειναι η λύση για να μην γίνονται υποκλοπές και την ειπε ο Γεωργιαδης στους Αταίριαστους του Σκαι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι τραβάνε και αυτοί οι άνθρωποι καθε φορά που εχουν καλεσμένο τον Γεωργιαδη. Τους τρελαίνει στην κυριολεξία. Οσο και αν προσπαθουν να τον συνεφέρουν και να του δείξουν τον δρόμο της λογικής, δεν καταφέρνουν τίποτα. Ο Αδωνις πάντα θα λέει τα δικα του.

Οπως ειπε μια ειναι η λύση για να μην παρακολουθούν διάφοροι τα τηλέφωνα, να κοπει τι ιντερνετ. Τη θελουμε αυτή την λύση; Τι να πεις……

Οσο λέει τα δικά του ο Γεωργιαδης η Liberation διασύρει την Ελληνική Κυβερνηση για τις υποκλοπές: Η παρακολούθηση που μπορεί να ξεχειλίσει το ποτήρι για τον Μητσοτάκη

Ρεζίλι διεθνώς έγινε για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και βουλευτών της ΝΔ, με τον πρωθυπουργό να δίνει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, μη μπορώντας να κρύψει τη νευρικότητα και τον εκνευρισμό του, αφήνοντας αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλα τα παραπάνω καταγράφει η γαλλική εφημερίδα Liberation, στην ηλεκτρονική της έκδοση, με τίτλο «η σταγόνα που μπορεί να ξεχειλίσει το ποτήρι του Κυριάκου Μητσοτάκη». Στο ρεπορτάζ της η Liberation κάνει αναφορά στις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για τις υποκλοπές αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα: «Μπορεί ένα πέναλτι να ανατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Η ερώτηση αναδείχθηκε από το ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας, ενώ την ίδια ημέρα, η εβδομαδιαία εφημερίδα Documento, δημοσίευσε λίστα προσώπων οι οποίοι βρίσκονται υπό παρακολούθηση με το λογισμικό Predator».

liberation

Η Liberation αναφέρει ότι «περισσότερα από 160 πρόσωπα του πολιτικού και δημόσιου βίου είναι θύματα του λογισμικού. Η εφημερίδα Documento αποκάλυψε 33 ονόματα, μεταξύ αυτών του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, των νυν υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Τουρισμού, οι οποίοι δεν ανήκουν στο κόμμα του Μητσοτάκη, αλλά και στελέχη της αντιπολίτευσης, βουλευτές, δημοσιογράφοι».

«Κανένα πεδίο δεν διέφυγε των παρακολουθήσεων. Ακόμη και ο ισχυρός εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης μιντιακού ομίλου και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν στόχος», τονίζει το ρεπορτάζ και αναφέρει ότι ο Μαρινάκης παρακολουθήθηκε με το Predator.

«Έξαλλος φαίνεται να έχει στραφεί εναντίον του πρωθυπουργού, τον οποίο ωστόσο στήριξε για μεγάλο χρονικό διάστημα» σχολιάζει το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ