Θα κάνουμε Χριστουγεννα με Τουρκικά σήριαλ: Κόβονται ξαφνικά κορυφαίες σειρές για πάνω απο ένα μήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα κανάλια συμφώνησαν να σταματήσουν τις σειρές σχεδόν έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα για να πάρουν μια ανάσα οι συντελεστές τους

Και κλάμα οι κυρίες! H τηλεοπτική σεζόν με τον φόβο του ανταγωνισμού ξεκίνησε νωρίς, γι’ αυτό και θα κάνει διάλειμμα πριν από τα Χριστούγεννα για να πάρουν μια ανάσα οι συντελεστές των σειρών, που τρέχουν μαραθώνιο!

Στοπ στα σίριαλ όλων των καναλιών λίγο πριν στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Κι όμως, ναι. Σε μια κοινή απόφαση προχωρούν, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά τα τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με τα επιτυχημένα τους σίριαλ και του σκληρού ανταγωνισμού εν όψει του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, τα βασικά στελέχη των σταθμών στη διεύθυνση του ψυχαγωγικού προγράμματος σκέφτονται να προχωρήσουν σε κοινή «ανακωχή» διακόπτοντας όλες τις σειρές στη βραδινή ζώνη για σχεδόν έναν μήνα, μαζί βέβαια και ο «Σασμός» στον Alpha, που έχει σπάσει το κοντέρ της τηλεθέασης. Πρόκειται για μια τακτική που εφαρμοζόταν και παλιότερα, πριν από τα Μνημόνια, όταν η τηλεόραση μετρούσε πάνω από σαράντα σειρές ελληνικής μυθοπλασίας και το ίδιο θέλουν να κάνουν και τώρα, καθώς φέτος η μικρή οθόνη φιλοξενεί 38 σίριαλ! Από τη στιγμή, λοιπόν, που φέτος οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ύστερα από κοινή απόφαση, εγκαινίασαν όλοι μαζί την τηλεοπτική σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, κάθονται και πάλι στο… τραπέζι, εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, για να αποφασίσουν από κοινού, καθώς τα διαφημιστικά πακέτα για τις γιορτές θα ξεκινήσουν από τις εταιρίες.

291942298 334095235591171 5365210471142019780 n

Η αρχική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι θέλει τον ΑΝΤ1, το Mega, το Star, και τον Alpha να «κατεβάζουν ρολά» σε σειρές, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια έως τις 23 Δεκεμβρίου και να επανέρχονται πάλι στις 23 Ιανουαρίου. Βέβαια, από αυτά εξαιρούνται τα εορταστικά προγράμματα, όπως είναι ο ημιτελικός και ο τελικός του «Just the 2 of us» στον Αlpha, που θα γίνει παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Μaestro: Η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix

Την ίδια στιγμή ο Σκάι, που βρίσκεται εκτός συζητήσεων, eτοιμάζει το «Survivor All Star»προκειμένου να προβληθεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου και να πάρει ποσοστό από την τηλεθέαση και την αγρανάπαυση των άλλων καναλιών σε πρόγραμμα. Κάποιοι, βέβαια, εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για τη μεγάλη διάρκεια της διακοπής, αλλά τεχνικοί και καστ πρέπει να φορτώσουν τις μπαταρίες τους στις σειρές. Για έναν μήνα, λοιπόν, όπως διαδίδεται, οι σειρές «Σασμός», «Αυτή η νύχτα μένει», «Γη της Ελιάς», «Ο παράδεισος των κυριών» και άλλες που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία θα ξεκουραστούν…

dfg 1

Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, θα κατεβάσει ρολά για έναν επιπλέον μήνα, λόγω Mundial, και έτσι ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά του. Η σειρά «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψει, ωστόσο, από το νέο έτος με τρία επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και το σίριαλ «Μάγισσα», που αποτελεί ένα δυνατό χαρτί και ήδη έχει αρχίσει γυρίσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ