Μητσοτάκης: Ήταν ο νοικοκύρης, ήταν ο σεβνταλής με τη λίστα Πετσα και τωρα εχει γίνει μουσαφίρης στα καναλια, εχει γίνει παραγιός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον είπαν Μωυσή, Ηρακλή, σιμουλτανέ, τσιτάχ της Μεσογείου, «Μονομάχο» σαν τον Κόμμοδο της Ρώμης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τραγουδήθηκε όσο ελάχιστοι ηγέτες στην ανθρώπινη ιστορία. Δεκάδες δημοσιογράφοι μεταμορφώθηκαν σε τροβαδούρους του Μεσαίωνα για να υμνούν τον φεουδάρχη, προσδίδοντας του ακόμα και θεϊκές ιδιότητες.

Άσχετα εάν ο Μωυσής αποδείχτηκε Ραμσής, αυτή συνέχισαν ακατάπαυστα τα Μητσοτακικά έπη που θα ζήλευε και ο Αχιλλέας…

Ο Κυριάκος μπορούσε να κάνει την οποιαδήποτε απρέπεια, ανοησία, γκάφα έως και εγκληματικό λάθος εώς και συνειδητή προδοσία, αλλά οι υμνητές του στα ΜΜΕ, το μεταμορφώναν αυτόματα σε «πρωτοφανές κατόρθωμα» που μόνο ο Πρωθυπουργός μας θα μπορούσε να πραγματοποιήσει.

Ξάφνου, όλα αυτά τελείωσαν. Τέρμα οι διθύραμβοι, τέρμα οι υπερφυσικοί χαρακτηρισμοί, τέρμα τα κοπλιμάν.

Μόλις ο Κυριάκος μίλησε για «υπόκοσμο» και «επαγγελματίες εκβιαστές», τα φώτα έσβησαν απότομα. Εκεί που θα περίμενε κάποιος οι συγκεκριμένες ατάκες του πρωθυπουργού να γίνουν πρώτη είδηση στα γνωστά ΜΜΕ της πρωθυπουργικής αποθέωσης, αποσιωπήθηκαν πλήρως!

Δεν έγιναν καν τελευταίο θέμα στο Πρώτο Θέμα. Μόνο ο δυστυχώς Ράπτης τόλμησε να ανεβάσει κάτι σχετικό, το οποίο όμως σύντομα εξαφανίστηκε.

Τα ξίφη των υπερασπιστών έπεσαν και οι ζηλωτές μετατράπηκαν σε απλούς θεατές.

AE4A4156 B060 4DD0 B932 F0CF7F30662C
Οι υμνητές αποκαθηλώνουν τον Μωυσή

Τα ίδια ΜΜΕ που πριν από λίγες εβδομάδες διαβεβαίωναν τον Κυριάκο ότι «υποκλοπές τέλος», τώρα κάνουν λόγο για υπόκοσμο του Μαξίμου και του στρώνουν το δρόμο για το ειδικό δικαστήριο.

Οι εφημερίδες που τους έσβησες τα δάνεια των δεκάδων εκατομμυρίων και τους έδωσες επιπλέον μπόνους με τις διάφορες λίστες και τα εκατομμύρια από το ευρύτερο δημόσιο, όπως φυσικά και τα κανάλια που τους χάρισες τις δόσεις, αλλά και οι ανύπαρκτες ιστοσελίδες που τις μπούκωσες με δημόσιο χρήμα, κάνουν τώρα ότι «δεν βλέπουν».

22DD1C44 749F 48E7 87F6 3DEF8C68D7B0
Υποκλοπές τέλος…

Ακόμα και οι διάφορες «ομάδες αλήθειας», σφυράνε κλέφτικα. Τι κι αν είχες μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε διαφημιστικό γραφείο για να λαμβάνουν χορηγίες, υπό την κονσομασιόν του τύπου που σκαλίζει τη μύτη του μπροστά στην κάμερα εκπροσωπώντας την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή…

Εως και οι βουλευτές αλλά και οι υπουργοί σου κρύβονται, στην πιο κρίσιμη μάχη!

Τώρα σιωπή Κυριάκο. Ρέκβιεμ, που θα έγραφε και ο Μότσαρτ.

Ο μόνος που θα μπορούσε να σε σώσει, έφυγε από το Μέγαρο, φορτωμένος τις δικές σου αμαρτίες. Και τώρα έρχεται η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτοί που σε διαβεβαίωναν πως είσαι ο «θεόπεμπτος ηγέτης», κινούνται από τις ίδιες κλωστές που κρατούσαν και εσένα όρθιο μέχρι σήμερα. Με τη διαφορά ότι οι «τροβαδούροι» σου γνώριζαν πως ήταν μαριονέτες.

newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ