Σπυρος Μπιμπιλας πριν λίγο: Έφυγε απο τη ζωη η Μινα Αδαμάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπιλα έφυγε απο την ζωη η Μινα Αδαμάκη.

Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μαθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγαπητοι συνάδελφοι μας … Η γλυκεια μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο ,την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτοκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κοσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξιδι

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι η υγεία της ηθοποιού είχε επιδεινωθεί, ενώ δημοσιεύματα την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν λανθασμένα ότι άφησε την τελευταία της πνοή. Η ηθοποιός βρισκόταν εν ζωή, ωστόσο η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Δυστυχώς, σήμερα, όπως έγινε γνωστό, η Μίνα Αδαμάκη ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. 

201804201120060.6564 MINA ADAMAKI 19042018

Τα πρώτα βήματα και η πορεία της στο θέατρο

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στο Βόλο και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.
201307110941410.8654 MINA ADAMAKI 10072013

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Είχε παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ