Έριξαν καπνογόνα μεσα σε αίθουσα σχολείου ενώ γινόταν μάθημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άσχημη τροπή πήρε η πλάκα που νόμισαν ότι κάνουν μαθητές σε λύκειο της Λαμίας, ρίχνοντας καπνογόνα στις τουαλέτες την ώρα του μαθήματος.

Όμως ο καπνός γέμισε το σχολείο, περνώντας στους διαδρόμους και στις αίθουσες. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, επικράτησε πανικός στο σχολείο, καθώς όλοι νόμιζαν ότι ξέσπασε φωτιά.

Το σχολείο εκκενώθηκε και οι μαθητές βγήκαν στο προαύλιο, όμως από τους καπνούς μαθήτρια της Β΄ Λυκείου παρουσίασε πολύ έντονο βήχα και έχασε τις αισθήσεις της. Φίλες της και καθηγητές έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην 16χρονη. Αμέσως κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν έφτασαν οι διασώστες η μαθήτρια είχε συνέλθει, αλλά προληπτικά διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

«Πρωτοφανές φαινόμενο για τα χρονικά της Λαμίας σε σχολείο. Είναι απαίτηση και της κοινωνίας και κάθε γονιού να είναι το τελευταίο περιστατικό. Και φυσικά να βρεθούν αυτοί που το έκαναν, καθώς επίσης και αυτός που προμήθευσε τα καπνογόνα σε ανήλικα παιδιά….», δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας που λιποθύμησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ