10 Έλληνες παραμένουν στα κάτεργα του Ιράν, «αγαπητοί» αλήτες και προσκυνημένοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 έλληνες ναυτικοί παραμένουν ακόμα στα κάτεργα του Ιράν. Ευτυχώς η Κύπρος κατάφερε να απελευθερώσει τον 11ο, ο οποίος είχε την τύχη να μην είναι πολίτης της μπανανίας του Μητσοτάκη.

Αυτή η μπανανία του Μητσοτάκη στην οποία κορυφαίος υπουργός, πρώην πρέσβης και άλλα πρόσωπα έστησαν μία ρεμούλα διεθνών διαστάσεων, με αποτέλεσμα να βρεθούν οι ναυτικοί μας στα χέρια των Ιρανών ως αντίποινα.

Είναι τέτοια η κατάντια και ξεφτίλα της ελληνικής δημοσιογραφίας όμως, που ουδείς ασχολείται με την υπόθεση. Αντίθετα, τα αργυρώνητα δημοσιογραφικά απόβλητα πριν από δυο μήνες  είχαν βγάλει την είδηση ότι οι ναυτικοί μας απελευθερώνονται!

Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία! Εάν ρωτήσεις τους έλληνες πολίτες στο δρόμο, όλοι έχουν την εντύπωση πως οι ναυτικοί μας έχουν απελευθερωθεί.

Η μεγαλύτερη ζημιά που έκανε ο Μητσοτάκης στην πατρίδα είναι ίσως αυτή η αλλοίωση, η εξαφάνιση μάλλον της ηθικής της δημοσιογραφίας από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Οι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί από λειτουργοί σε πληρωμένα καθάρματα έτοιμα να δολοφονήσουν την Ελλάδα, την αλήθεια ακόμα τον συνάνθρωπό τους.

Πόσες δεκαετίες θα χρειαστούν άραγε Για να κλείσει αυτή η πληγή που αφήνει το πιο διεφθαρμένο καθεστώς της νεότερης ιστορίας, στο σώμα της πατρίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ