Η ατάκα της Ράνιας Τζιμα στο δελτίο του Mega που εκνεύρισε το Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι εννοεί ο πρωθυπουργός με τα ιδιωτικα συμφέροντα αναρωτιέται η Ρανια Τζιμα στον αέρα του Mega.

Συγκεκριμένα οπρωθυπουργός αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών είπε ότι είναι το τελευταίο καταφύγιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη, η οποία θα κάνει ότι απαιτείται για να αποκαλυφθούν τα όσα έγιναν.

“Μπερδεύοντας συνειδητά νόμιμες επισυνδέσεις μιας κρατικής υπηρεσίας ασφάλειας με κακόβουλα λογισμικά που μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε και που είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες. Επιχειρούν να πείσουν για ποιο πράγμα άραγε; Ότι προσωπικά δεν είχα άλλη δουλειά από το να ακούω τους Υπουργούς μου, τις γυναίκες τους, τη γραμματέα μου, ηθοποιούς; Ούτε καν τους πολιτικούς μου αντιπάλους; Επικαλούμενοι, μάλιστα, και λίστες υποτιθέμενων θυμάτων χωρίς, όμως, να παρουσιάζουν την παραμικρή απόδειξη.Με άλλα λόγια: εγώ σε συκοφαντώ και απόδειξε εσύ ότι δεν ισχύει η συκοφαντία μου” είπε ο κ.Μητσοτάκης και προσέθεσε:

“Αλλά επειδή, ξέρετε, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, έρχεται ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να ρίξει άθελά του φως στην εμπλοκή του. Πώς; Επιβεβαιώνοντας στην τελευταία του συνέντευξη ότι στα χρόνια που ήταν Πρωθυπουργός, ναι λειτουργούσαν -λέει- κακόβουλα λογισμικά στη χώρα, μάλλον από ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτό, βέβαια, έχει ήδη τεκμηριωθεί διεθνώς, από το εξειδικευμένο εργαστήριο του Καναδά. Από το 2016 τουλάχιστον δρούσε στην Ελλάδα το λογισμικό Pegasus. PEGA, Pegasus, η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από αυτό το λογισμικό πήρε το όνομά της”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ