Σάλος με τις νέες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον πρωθυπουργό – Γιατί τον βρίσκει εξαιρετικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο προτού παρουσιάσει τον εαυτό του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ως «αήττητο» , υποστηρίζοντας ότι βάλλεται από συμφέροντα που τον πολεμούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα της γνωστής ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, την οποία συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να κάνει γνωστό το τετ α τετ τους.

Τη συνάντηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, η οποία στηρίζει τον Μητσοτάκη ανοιχτά.

Μάλιστα η Μπάρμπα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» προκειμένου να πλέξει το εγκώμιο του πρωθυπουργού, σε μια περίοδο που το σκάνδαλο των υποκλοπών όχι μόνο έχει διασύρει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα έχει προκαλέσει μεγάλη ρήξη στο εσωτερικό της ΝΔ, με τους υπουργούς και τους βουλευτές που ανακάλυψαν ότι τέθηκαν υπό παρακολούθηση, να είναι εξαγριωμένοι. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε πολιτικά πηγαδάκια, διαμηνύουν ότι το σκάνδαλο θα «ρίξει» τον Μητσοτάκη προτού εξαντλήσει την τετραετία.

Σε δηλώσεις της η ηθοποιός ανέφερε ότι ο Μητσοτάκης της απάντησε μέσα σε λίγες ώρες και την δέχτηκε στο γραφείο του.

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός. Αυτό θέλω να το πω. Δεν το περίμενα. Του έστειλα μέιλ και την επόμενη ημέρα το πρωί είχα απάντηση. Είναι εξαιρετικός» δήλωσε η ηθοποιός και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός ήταν «βαρύς» και «στεναχωρημένος».

«Μου έκανε εντύπωση.. Ένας άνθρωπος βαρύς, προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Είναι πολλά τα βάρη. Βρήκαμε λύσεις. Μου πρότεινε να πάμε κατευθείαν στο υπουργείο, στον υφυπουργό Εξωτερικών να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» ανέφερε. Θα σκεφτεί κανείς, πώς να μην είναι βαρύς, αφού με όλα αυτά τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και την οργή των «γαλάζιων», ο Μητσοτάκης βλέπει την πόρτα της εξόδου…

Όσο για το αν θα πολιτευτεί; Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρη: «Ένιωσα την ανάγκη να βρεθώ δίπλα στον πρωθυπουργό. Μεγάλη αμεσότητα. Δεν γνωρίζω αν θα πολιτευτώ. Τι να πάρουν από εμένα; Δεν ξέρω αν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, του θεάτρου και με φιλανθρωπίες» είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ