Κινδυνεύει ξανά να χάσει το σπίτι της η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θέμα του πλειστηριασμού και της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού, στενής φίλης και συνεργάτιδας επί 40 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, από την πρώτη και μοναδική κατοικία της στα Ιλίσια (πρώτη είχε αναδείξει το θέμα η εφημερίδα «Εspresso») μπορεί να είχε προσωρινά αίσια κατάληξη το καλοκαίρι, αλλά τώρα, ο εφιάλτης επιστρέφει δριμύτερος!

Η Ιωάννα Κολοβού μίλησε στο Open για την εξέλιξη του θέματός της:

«Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, ο πατέρας μου δεν με άφησε ποτέ. Ήταν μια πιστωτική κάρτα της Εθνικής και ακόμη μια μικρή και μου λένε, δεν τις ενώνεις και τις δύο για να μην κουράζεσαι; Και τις ένωσα. Αυτή λοιπόν η κάρτα θεωρήθηκε αργότερα και τώρα το έμαθα εγώ, εθνοδάνειο, το οποίο είναι καταναλωτικής φύσης. Δεν είχα ούτε εγγυητή, ούτε υποθήκη, ούτε τίποτα και ξαφνικά ήρθε το χαρτί. Αφού πρώτα μου ζήτησαν 5.000 ευρώ και τα έδωσα, για να κάνουμε διακανονισμό μετά από 2-3 μήνες ήρθε το χαρτί που λέει θα γίνει πλειστηριασμός. Την πρώτη φορά που έγινε υπήρχε τόσος κόσμος από κάτω και τόσοι αλληλέγγυοι. 90.000 το αγόρασε ένα κύριος. Η αντικειμενική του αξία είναι 145.000. Είναι μια παλιά πολυκατοικία κακής κατασκευής, 50 ετών, αλλά 200 μέτρα από εδώ γίνεται στάση του μετρό της γραμμής 4».

Όπως επεσήμανε η συνταξιούχος δημοσιογράφος, η απίστευτη αυτή περιπέτεια γίνεται, όχι για κάποιο δάνειο, αλλά για οφειλή 15.000 ευρώ που με τους τόκους της τράπεζας ανήλθε στις 45.000 ευρώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ