Γονεις εκαναν μαύρο στο ξύλο τον 35χρονο που προσπάθησε να βιάσει την 13χρονη κόρη τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γονείς, αλλά και παριστάμενοι του περιβάλλοντος χώρου κοκτέιλ μπαρ στην Κω, καταδιώκουν και καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον 35χρονο που φέρεται να ασέλγησε σε 13χρονο κορίτσι και να προσπάθησε να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Ένας πατέρας αφού τον ρίχνει κάτω, του καταφέρνει κάποια χαστούκια, με τον 35χρονο να λέει φοβισμένα “δεν έκανα τίποτα”. Τον προσεγγίζουν και άλλοι γονείς και τον ακινητοποιούν ενώ κάποιος φωνάζει “κάτσε κάτω” και καλούν την αστυνομία.

Αυτές οι εικόνες, έρχονται μέσω αποκαλυπτικού βίντεο, από την Κω, με τον 35χρονο να έχει συλληφθεί και να έχει σχηματιστεί δικογραφία. Το βίντεο που έπαιξε το LiveNews στο Mega είναι συγκλονιστικό, με τους γονείς και τους παριστάμενους, οργισμένοι να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Το χρονικό του περιστατικού

Το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, ο 35χρονος εμφανίστηκε σε γνωστό κοκτέιλ μπαρ του νησιού, την ώρα που οι μαθητές διασκέδαζαν στη χοροεσπερίδα του σχολείου. Τότε φέρεται να άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά μια 13χρονη και δύο ακόμα 14χρονες φίλες της.

Σε κατάσταση σύγχυσης και σοκ από όσα εκτυλίσσονταν, η μαθήτρια του Γυμνασίου, βγήκε από το μπαρ για να απομακρυνθεί από τον άγνωστο άνδρα, όμως εκείνος την ακολούθησε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, την ακινητοποίησε, την άρπαξε από τη μέση και με τη βία την οδήγησε στο αυτοκίνητο του. Αφού άνοιξε την πόρτα έσπρωξε το κορίτσι στο πίσω κάθισμα και κλείνοντας της το στόμα με το χέρι, επιχείρησε να τη βιάσει.

Η 13χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να απελευθερωθεί και τρέχοντας πήγε σε σημείο όπου υπήρχαν συμμαθητές της. Άμεσα για το συμβάν ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, οι οποίοι έλαβαν κατάθεση και από τα τρία κορίτσια, παρουσία διορισμένου πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Γονείς και άλλοι παριστάμενοι τον ακινητοποίησαν όπως φαίνεται στο βίντεο και κάλεσαν την αστυνομία, με τον 35χρονο να αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας τριών ανήλικων κοριτσιών και την επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Δηλώνει μετανιωμένος

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ο 35χρονος προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις εντός μπαρ, σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών. Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, παραπέμποντας τον σε κύρια ανάκριση.

“Δηλώνω μετανιωμένος για ό,τι έχει συμβεί, σε σχέση με ό,τι θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα κορίτσι” είπε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ενώ ο δικηγόρος του ανέφερε: “Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο πάντως πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος”, είπε ο δικηγόρος του.

Σοκαρισμένη η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας μίλησε στο LiveNews λέγοντας: “Προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει. Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα”.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η πλήρης ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Συνελήφθη το Σάββατο (12 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές το βράδυ εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο 35χρονος προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανηλίκων κοριτσιών.

Επίσης, ο δράστης εξανάγκασε ένα από τα κορίτσια να εισέλθει σε όχημα επιχειρώντας σε βάρος του γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου διενεργούνται συχνοί έλεγχοι στα κέντρα διασκέδασης και στα λοιπά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με στόχο την εφαρμογή της συναφούς με τη λειτουργία τους νομοθεσίας, την τήρηση των διατάξεων του αντικαπνιστικού Νόμου και τη προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους της νυχτερινής διασκέδασης, οι όποιοι εντατικοποιούνται”.

Με πληροφορίες απο το thetoc.gr Και το megatv.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ