Λος Άντζελες: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε ομάδα αστυνομικών που έκανε τζόγκινγκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαριστικό περιστατικό με πολλούς τραυματίες στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο οδηγός, υπό την επήρεια αλκοόλ, αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε αστυνομικούς, χωρίς να φρενάρει, πριν συλληφθεί επί τόπου από τις αρχές.

To SUV κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όταν χτύπησε την ομάδα των εκπαιδευόμενων αστυνομικών, κυρίως νεοσύλλεκτων της υπηρεσίας του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 25 άτομα, οι πέντε από τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τόπος του ατυχήματος θύμιζε «αεροπορικό δυστύχημα», είπε ο σερίφης Άλεξ Βιγιανουέβα σε συνέντευξη Τύπου. Ανθρώπινα σώματα «σκορπισμένα παντού, με διάφορα τραύματα», έβλεπε κανείς ακόμα και «διαμελισμένους» νεοσύλλεκτους. Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται διασωληνωμένος, πρόσθεσε.

Ορισμένοι από τους εκπαιδευόμενους είπαν πως άκουσαν το αυτοκίνητο να επιταχύνει πριν πέσει πάνω τους, είπε ο σερίφης. Πλάνα και φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος δείχνουν το μαύρο όχημα πάνω σε πεζοδρόμιο με το μπροστινό του τμήμα διαλυμένο.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, που επικαλούνται πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο οδηγός υποστήριξε στους κατέθεσε σε αστυνομικούς πως τον είχε «πάρει ο ύπνος» στο τιμόνι. Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί εάν ήταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Με πρηροφοριες απο το efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ