Παρακολουθούσαν ακόμη και τον εμπνευστή του Μεγαλου Περιπάτου, τον Κωστα Μπακογιάννη μαζί με την μητερα και την αδερφή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό παρακολούθηση μέσω του Predator φέρεται να είχαν τεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιoς της και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννηςκαθώς και η κόρη της Αλεξία, όπως αναφέρουν, όχι αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, αλλά δύο φιλοκυβερνητικά.

Συγκεκριμένα, στη στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» γράφει χαρακτηριστικά (μεταξύ άλλων):

«Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη».

nb keimeno tanea
Η αναφορά της εφημερίδας «Τα Νέα»

Ένα σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε χθες και η ιστοσελίδα Powergame των Παραπολιτικών. Και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από μια πηγή εξ αυτών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης πληροφορούμαι ότι σε αυτές τις τρομερές λίστες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνονται και τα τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη, του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, και φυσικά της φιλενάδας μου, Αλεξίας Μπακογιάννη».

nb keimeno parapolitika2
Powergame, Τετάρτη 16/11

Μάλιστα, το συγκεκριμένο site επανέρχεται σήμερα, με νέο δημοσίευμα:

«Γνωρίζοντας την τρελοπαρέα των “κοριών”, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα εγγονάκια της Ντόρας, θα ελάμβαναν κι εκείνα μηνυματάκια. Αυτό που απέφυγα να σας γράψω ξεκάθαρα χθες είναι ότι οι “κοριοί” είχαν εμμονή με τον Κώστα και την Αλεξία Μπακογιάννη. Στο πλαίσιο αυτό (αυτής της εμμονής), κατά καιρούς “κατασκεύαζαν” διάφορες ψεύτικες συνομιλίες, που, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, φρόντιζαν να τις αφήσουν να διαρρεύσουν μέχρι και στο Μαξίμου».

nb keimeno parapolitika3
Powergame, Πέμπτη 17/11

ΔΗΜΟΦΙΛΗ