Αντικλεπτικά παντού σε όλα τα προϊοντα προωθούν τα σουπερ μαρκετ που φοβουνται κοινωνική έκρηξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα πρόθυρα της κοινωνική έκρηξης η κοινωνία με τα σουπερ μαρκετ να εξοπλιζονται με αντικλεπτικά τα οποια τοποθετούν πλέον σε προϊοντα πρώτης ανάγκης, απο βρεφικό γάλα ως και κονσέρβες με σαρδέλες.

3FD84FB8 FEC1 4D71 AA6D B4083B55883D

Το καλάθι του νοικοκυριού δεν ειναι παρα ένα πυροτέχνημα σε μια κοινωνία που φτωχοποιείται καθε μέρα όλο και πιο πολύ. Σε λίγο τα καταστηματα θα ανακοινώνουν καλάθι με προϊοντα χωρίς αντικλεπτικά…….

Από το Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, στα κλειδωμένα βρεφικά γάλατα στα ράφια super market,στην πανεπιστημιακή αστυνομία & την ώθηση στην ιδιωτική εκπαίδευση,στο Predator το αρπακτικό της ιδιωτικότητας.Καταθλιπτική σημειολογία 49 χρόνια μετά τον ιστορικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Εισβολή 20 ατόμων σε πασίγνωστο σουπερ μαρκετ – Γέμισαν τα καρότσια με προϊοντα που μοίρασαν αργότερα σε λαϊκή αγορά

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων που πιθανολογείται ότι προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο εισέβαλλαν στο κατάστημα που βρίσκεται  στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Κεφαλληνίας στην Πάτρα, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Στη συνέχεια, με γρήγορες κινήσεις προχώρησαν προς τα ράφια και αφαίρεσαν διάφορα είδη, τα οποία έβαλαν μέσα σε καλάθια. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έμειναν μέσα στο μαγαζί για πολύ ώρα. Η…«παρέμβασή» τους ήταν ιδιαίτερα σύντομη. Όταν βγήκαν από το κατάστημα, φέρεται να κινήθηκαν προς σημείο όπου γίνεται λαϊκή αγορά.Όπως έγινε γνωστό, όση ώρα παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος, απαγόρευαν στους υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ