Τα ειπε άγρια σε κυβερνηση και εξουσία απο την εκπομπή της Μενεγακη ο ηθοποιός Σταύρος Σβηγκος: Ζήσε εσύ με βασικό μισθό και τραβά στο σούπερ μάρκετ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δημοφιλής ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος απο την εκπομπή της Ελένης Μενεγακη πήρε θέση για τα κοινωνικά προβλήματα, για την φτώχεια και την εξαθλίωση που ζουν τα νοικοκυριά, σε μία παρέμβαση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οπως είπε «έχει εξαθλιώσει τη ζωή μας» σημειώνοντας ότι το 90% του πληθυσμού της Ελλάδος ζει στα όρια της φτώχειας, μπορεί και πιο κάτω. «Μας βγαίνουν κάθε μέρα και μας λένε “πηγαίνετε από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ”, ότι θα αλλάζει κάθε μέρα η τιμή και μας κουνάνε και το δάχτυλο. Έλα να ζεις εσύ με ένα βασικό μισθό και τραβά μία εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ»

Είπε επίσης ότι τα κοινωνικά προβλήματα τα βιώνουμε καθημερινά στα σπίτια μας. «Άλλη η δική μου οικονομία άλλο οικονομία των γονιών μου που δούλευαν τόσα χρόνια και με τη σύνταξη που παίρνουν δεν βγαίνουν οικονομικά. Από τον γείτονά σου, από το σούπερ μάρκετ που πας Κυριακή και υπάρχουν άνθρωποι μέσα που δουλεύουν Κυριακή. Εντάξει εμείς στο θέατρο δουλεύουμε από επιλογή Κυριακή, αλλά δε νομίζω να είπε κάποιος “θέλω να μεγαλώσω και να δουλεύω Κυριακές”».

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το λαό η πολιτική σκηνή τον κάνει όπως είπε να μην θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί «ξέρω πολύ καλά πως όλη αυτή η κατάσταση θα με τυλίξει και θα με κάνει αυτό που χρειάζεται». Ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε ότι όλα αυτά δεν σε αφήνουν ακέραιο «μπορεί να σε κάνουν ό,τι θέλουν, «ακόμα και εμένα δηλαδή μπορεί να δώσω μία συνέντευξη και να μονταριστεί όπως θέλει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ