Εισβολή στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιαδη πριν λίγο καταγγέλει ο Οικονομου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κύριο Οικονομου:

Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα.

Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα.

Ενώ ο Αδωνις Γεωργιαδης έγραψε σχετικα πριν λίγα λεπτά:

Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..

Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι «επαναστάτες» το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…

Ενώ η ομάδα του Ρουβικωνα αναφερει σχετικα σε ανάρτηση της στο rouvikonas.gr

Παρέμβαση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων 

Χωρίς πάτο φαίνεται να είναι το νέο εφεύρημα της κυβέρνησης, το καλάθι του νοικοκυριού ή της νοικοκυράς όπως το είπαν στην αρχή, αλλά ετρεξαν να το αλλάξουν μπας και γλιτώσουν την κατακραυγή για αυτήν τη συντηρητική, σεξιστική, πατριαρχική επιλογή. Μιλάμε όχι απλά για κοροϊδία, αλλά για απάτη μεγατόνων. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι αλλιώς τα πράγματα, μιας και αυτό το τέχνασμα βγήκε από το σπουδαίο μυαλό και υπέρμαχο της κοινωνικής πολιτικής, Άδωνι Γεωργιάδη. Του αρχιμάστορα της απατεωνιάς και της διαπλοκής, του αρχιπαπατζή τηλεπαπαγάλου της κυβέρνησης.

Το καινούριο αυτό πυροτέχνημα στήθηκε απλά για να μας υπενθυμίσουν ότι είμαστε φτωχοί, κι όσοι από μας έχουμε οριακά 100€ στην τσέπη για τα ψώνια του μήνα θα αγοράζουμε αυτά που μας λέει το καλό κράτος, ενώ θα προσέχουμε μην απλώσουμε το χέρι μας σε κανά ράφι με φέτα ή βρεφικά γάλατα, γιατί πλέον έχουν αντικλεπτικά. Φτηνές επιλογές στο σουπερμάρκετ κάναμε και πριν, δεν χρειαζόμασταν το καλάθι και έναν τηλέμπορα που κάνει τον υπουργό για να μας τις υποδείξουν. Από την έναρξη του καλαθιού του νοικοκυριού ένα πράγμα πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας. Όσα επικοινωνικά τρικ και να κάνουνε, όσο καλά κι αν παριστάνει τον πλασιέ ο Άδωνις, η ουσία είναι μία. Οι μεγάλες αλυσίδες θα συνεχίζουν να αυξάνουν τα κέρδη τους, ενώ το δικό μας κατοστάρικο για τα ψώνια του μήνα, ζήτημα αν το διαθέτουν όλοι, θα παραμένει κατοστάρικο, αλλά με λιγότερα προϊόντα στο καλάθι.

Κανένα καλάθι του νοικοκυριού, κανένα επίδομα σε περιόδους κρίσης θα σώσει την όλο και πιο φτωχοποιημένη, την όλο και πιο περιθωριοποιημένη από βασικά αγαθά κοινωνική βάση.

Γιατί, το θυμηθήκαμε καλά και το βιώσαμε γερά στο πετσί μας από την αρχή των μνημονίων, πόσο μάλλον και εν μέσω μιας πληθωριστικής κρίσης σαν κι αυτή που βιώνουμε τώρα με τις τιμές όλο και να ανεβαίνουν, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι κι οι φτωχοί φτωχότεροι. Γιατί πολύ απλά, όσο αυξάνονται οι τιμές κι εμείς συνεχίζουμε να αγοράζουμε αυτό που μας πουλάνε τα μεγάλα αφεντικά πιο ακριβά, ενώ την ίδια στιγμή το κόστος ζωής μας αυξάνεται διαρκώς, αυτοί κερδίζουν κι εμείς βυθιζόμαστε στο περιθώριο. Κι αυτό διότι, πέρα από τα τρόφιμα, οι τιμές άλλων βασικών αγαθών, όπως το ρεύμα και η στέγαση, έχουν φτάσει στο θεό και οι μισθοί μας παραμένουν στάσιμοι. Και φυσικά, τα πραγματικά μέτρα ελάφρυνσης τα κρατάνε για το μεγάλο κεφάλαιο. Είτε με φοροαπαλλαγές, είτε με γενναίες επιδοτήσεις στις εταιρείες παραγωγής ρεύματος, γιατί δεν φτάνει το χαράτσι που ήδη τους δίνουμε, πρέπει να τους τα ακουμπήσει και το κράτος για να βγάλουν περισσότερα. Σε μας απλά πετάνε κάτι ψωροδεκάρικα, ρίχνοντάς μας στάχτη στα μάτια, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν μεγάλες κοινωνικές εκρήξεις και να κρατήσουν τη βάση σε καταστολή. Αλλά η κοινωνία βράζει, και καταλαβαίνει καλά την κοροϊδία. Μένει μονάχα να πάρει την απόφαση να αντισταθεί πραγματικά και δυναμικά, να οργανωθεί στη βάση, και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, έξω από κοινοβουλευτικά κανάλια.

Και κάτι τελευταίο, για να μην νομίζει ο Άδωνις ότι τρώμε κουτόχορτο. Πέρα απ’ όλα τα άλλα, αυτό που είδαμε στις τηλεοράσεις να κάνει πριν λίγες μέρες, δεν ήταν τίποτε άλλο από διαφήμιση. Διαφήμιση δική του και των κολλητών του. Γιατί τα προϊόντα που μας έδειξε, δεν ήταν παρά ήδη φτηνά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, δηλαδή παραγωγής και διάθεσης από συγκεκριμένες αλυσίδες σουπερμάρκετ στα καταστήματά τους, των οποίων οι τιμές έχουν ήδη αυξηθεί, συγκρίνοντάς τα με επώνυμα προϊόντα που είναι εξαρχής ακριβότερα, για να μας πουλήσει το παραμύθι των μειώσεων. Από την άλλη, δεν ήταν παρά μια διαφήμιση του προσώπου του, ενός υπουργού που σκέφτεται τον φτωχό λαό και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον ελαφρύνει. Αλλά κυρίως, αυτό που πέτυχε ήταν να ισχυροποιήσει τις σχέσεις του με τα μεγάλα αφεντικά, διότι όσο και να γλείφει τον εκάστοτε αρχηγό του,πάντα κοιτάει να φτιάξει και τον κύκλο του.

Όσο κι αν τον χαρακτηρίζουμε ως τηλεπλασιέ, μην νομίζουμε ότι τον χτυπάμε. Η πολιτική του συστήματος είναι εμπόριο και παπάτζα. Κι αυτός ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ

Ρουβίκωνας

adonis1adonis2adonis3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ