Καταιγιστικές εξελίξεις στην Κιβωτό του Κοσμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ το σοκ για το μπαράζ καταγγελιών που αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου» συνεχώς αυξάνεται, ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως το όνομα του ανθρώπου που καταγγέλλεται για ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου, είναι «γροθιά στο στομάχι».

Τόσο ο ίδιος, αλλά και… όλο το πάνελ της εκπομπής «το Πρωινό» τόνισαν ότι ξέρουν για ποιον εργαζόμενο της δομής του Κολωνού πρόκειται.

Μάλιστα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. έκανε και μια δήλωση «φωτιά», λέγοντας πως «αν το 1/3 από όσα καταγγέλλονται, από την έγκυρη και έγκαιρη έρευνα της αστυνομίας αποδειχθεί, θα έχουμε μεγάλη κοινωνική τούμπα. Θα έχουμε μεγάλο θέμα, τεράστιο»!

Είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο καταγγελλόμενος έχει ενημερωθεί για τα όσα του καταλογίζονται:

«Είναι σοκαριστικές οι καταγγελίες, το όνομα είναι σοβαρή γροθιά στο στομάχι, το ξέρω το όνομα. Αν το 1/3 από όσα καταγγέλλονται από την έγκυρη και έγκαιρη έρευνα της αστυνομίας αποδειχθεί, θα έχουμε μεγάλη κοινωνική τούμπα. Θα έχουμε μεγάλο θέμα, τεράστιο … Όλοι θα κληθούν για την υπόθεση. Για κάθε βήμα που θα γίνεται θα ενημερώνεται άμεσα ο κάθε ενδιαφερόμενος, ακόμα και η κυρία Μιχαηλίδου, ακόμα και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών … Ο καταγγελλόμενος έχει ενημερωθεί και θα κληθεί σύντομα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ