Αυτό σημαίνει Κώστας Καραμανλής! Η συγκλονιστική αναφορά του Μανώλη Κοττάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από παρουσίαση βιβλίου, εξελίχθηκε σε μανιφέστο ελευθερίας, Δημοκρατίας και πατριωτισμού. Ο λόγος για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»., μπροστά σε λαοθάλασσα στη Λάρισα.

Τον Μανώλη τον Κοττάκη τον εκτιμώ βαθύτατα και ως δημοσιογράφο αλλά κυρίως ως άνθρωπο. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για τα όσα είπε χθες βράδυ στη Λάρισα ενώπιον του Κώστα Καραμανλή.

Ουδείς πραγματικά περίμενε μέσα σε αυτές τις μαύρες εποχές, να χυθεί τέτοιο άπλετο και εκθαμβωτικό φως, που ξεσκέπασε ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Μανώλης Κοττάκης συμπύκνωσε τον πολιτικό ηρωισμό, τον πραγματικό πατριωτισμό, την προδοσία, τους προδότες, τους πραγματικούς εχθρούς και το σχέδιο πραγματικής εξόδου από το σπιράλ θανάτου στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μανώλης Κοττάκης παρουσία γαλάζιων βουλευτών και πολλών αξιωματούχων, γκρέμισε πραγματικά αυτό που πλέον ονομάζεται Μητσοτακισμός: Οι υποκλοπές εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων, τα στημένα ειδικά δικαστήρια για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων, «ενοχλητικών» Ελλήνων για τις εγκληματικές συμμορίες που προωθούν τα Εθνοκτόνα και κοινωνικά ολέθρια σχέδια τους χρησιμοποιώντας ως ξενιστές, διεφθαρμένες, εκβιαζόμενες και εξαρτημένες πολιτικές ηγεσίες.

Γροθιά στο στομάχι κάθε δικτατορικού πάντως αποτελεί και η ατάκα του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, την οποία μετέφερε από βήματος ο Μανώλης Κοττάκης: «Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Δεν χρειάζονται άλλες περιγραφές, διαβάστε την ομιλία – μανιφέστο αλήθειας και πατριωτισμού, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Δύο πράγματα με ρωτούν τις τελευταίες μέρες με αφορμή την εκδήλωση για το βιβλίο μου το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του στην πόλη σας.

Γιατί στην Λάρισα και όχι στην Αθήνα;

Γιατί τώρα; Γιατί το έγραψες τώρα;

Οι απαντήσεις και στα δύο είναι απλές.

«Το παρουσιάζω στην Λάρισα γιατί αγαπώ τον καθαρό αέρα του κάμπου. Απείρως προτιμότερος από την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την εποχή στην Αθήνα και δεν σου επιτρέπει να αναπνεύσεις. Πνίγεσαι! Είμαι παιδί της περιφέρειας, αισθάνομαι καλύτερα στην Περιφέρεια, το παρουσιάζω στην περιφέρεια. Εδώ είναι η αυθεντική Ελλάς που σε πείσμα των καιρών μένει ατόφια και δεν αλλοιώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ