Μόλις 31 ετων κοπέλα την βρήκαν απανθρακωμένη μεσα σε οικοδομή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκαν σήμερα διασώστες, μέλη της εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΘ, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στις έρευνες στο χωριό Γαλαρινός στη Χαλκιδική, καθώς σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή ανακάλυψαν απανθρακωμένο το άψυχο σώμα της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, η οικοδομή όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας είναι δίπλα στο σπίτι της φίλης της, όπου η 31χρονη φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, προχωρώντας στον αποκλεισμό της περιοχής.

218CAD16 040F 47F0 B32A 8CD13B7D0D89

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριάννα Βλαχοπάνου σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έφυγε από το σπίτι της φίλης της, αφήνοντας ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισής της. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο εν λόγω σημείωμα 31χρονη αναφερόταν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση κατά το προηγούμενο διάστημα.

Για την περίεργη εξαφάνιση της Μαριάννας Βλαχοπάνου είχε μίλησε μια φίλη της, η οποία περιέγραψε ότι η γυναίκα με την οποία έμενε μαζί, επέστρεψε στο σπίτι της και είδε ότι η 31χρονη απουσίαζε. Σύμφωνα με την ίδια, φέρεται να έχει πάρει μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα παρέμειναν στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η στενή της φίλη, η 31χρονη φέρεται να είχε στείλει δύο πολύ ανησυχητικά μηνύματα σε δύο γυναίκες: «Έμενε σε μια φίλη της στο Γαλαρινό και κυκλοφορούσε με τα πόδια, καθώς δεν είχε αυτοκίνητο. Την Δευτέρα ήταν να πιάσει εργασία σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο την Παρασκευή τους ειδοποίησε ότι κάτι της έτυχε, ότι δεν μπορεί να πάει και ότι θα έπιανε δουλειά την Τετάρτη. Η Μαριάννα εξαφανίστηκε από τις 6 το απόγευμα. Έστειλε δύο μηνύματα σε δύο κοπέλες και μετά έκλεισε το κινητό της. Στο ένα μήνυμα έγραφε “δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου” και στην άλλη κοπέλα έγραφε “σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα”. Είχε στενές σχέσεις και με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπινε λίγο αλκοόλ και φοβόμαστε μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε η φίλη της Μαριάννας στο protothema.gr.

Η αδερφή της Μαριάννας, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της φίλης της. «Η αδελφή μου δεν είχε πιει αλκοόλ και δεν έστειλε κανένα μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου μένει στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», δήλωσε σχετικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ