Η Τουρκία έρχεται νύχτα, διότι ειδικεύεται μόνο στις σφαγές αμάχων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευτυχώς για τους της τηλεθέασης λάτρεις που η τούρκικη αεροπορία επιτέθηκε «νύχτα», το πολύ συντελέσθηκε ημέρα, σε χωριά της Συρίας, σκοτώνοντας καμιά δεκαριά, ίσως και έντεκα ανέμελους Κούρδους χωρικούς, εις απάντηση της πρόσφατης τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, κατά την οποίαν αμέσως συνελήφθησαν από τις σαν έτοιμες από καιρό αρχές (να τονιστεί αυτό) οι εκτελεστές αυτής, για νά οδηγηθούν, τίνι τω τρόπω το είδαμε, στην δικαιοσύνη.

Οι εις προς εκδίκηση της τρομοκρατικής αυτής πράξης Τούρκοι πάνοπλοι από αέρος φονιάδες θα συλληφθούν;; Εκεί βρίσκεται λοιπόν και η διαφορά μεταξύ, της απαράδεκτης, τρομοκρατικής διαμαρτυρίας από τη μιά, και της εκδικητικής θηριωδίας από την άλλη, αφού και οι δύο στρέφονται εναντίον ανυποψίαστων πολιτών. Τώρα η ανακοίνωση της τουρκιάς ότι χτύπησε Κούρδους αντάρτες,…..καλά. Φθάνουμε λοιπόν σήμερα στις εδώ οθόνες να βομβαρδίζονται και οι θεατές αυτών με, κατα συρροήν, υπονοούμενα της τούρκικης διοίκησης και φερεφόνων αυτής στο σύνολο τους, ότι αυτή η επιδρομή έγινε για να μάθουν και οι Έλληνες (στα χωριά;) το τί τους περιμένει. Και αυτό να προβάλλεται πρώτο θέμα από όλες τις εδώ οθόνες, λες και πρόκειται για….τί να πεί κανείς!!

Η επιθυμία των εδώ κυβερνοκάναλων αποπροσανατολισμού του λαού από τις τηλεφωνικές υποκλοπές, που τόσο πολύ σηκώνει η αντιπολίτευση, είναι εμφανής, όπως επίσης και η ..πως να την πεί κανείς (προσπάθεια;) υπερανάδειξης τα της Κιβωτού του κόσμου ( τώρα που βρήκαμε τον παπά…να θάψουμε καμιά…. δεκαριά λέει ο λαός) να ροκανίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο, μή δίδοντας την ευκαιρία να συζητηθούν τα φλέγοντα και τα «ζεματιστά» της αποστολής, της ασταμάτητης, των λογαριασμών, των πάσης μορφής προς άμεση εξόφληση τελών προς το δημόσιο, του Μητσοτάκη, τονίζοντας μας την «έκτακτη» αυτού προσφορά μέσω της ηλεκτρονικής πληρωμής αυτών.

Αυτά λοιπόν συν τις «ρήτρες» τόσο της ελεύθερης αγοράς, όσο και της δεσμευμένης τοιαύτης. Καλές γιορτές λοιπόν για όσους αντέξουν, συν και το καλό κουράγιο για όλους τους άλλους που….δεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ