Νεο παλικαρι, εσβησε μετά απο 6 χρόνια σε κώμα αφήνοντας πίσω του ένα παιδι που δεν γνώρισε ποτε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν 19 Ιανουαρίου 2017 όταν ο Κυριάκος Χριστοφή τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο και από τότε νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση. Χθες Δευτέρα, έγινε γνωστό ότι δεν άντεξε άλλο και ξεψύχησε.

Ο Κυριάκος εργαζόταν στην εταιρεία Delivery4U, με τον Ανδρέα Σταύρου, φίλο, συνεργάτη και ιδιοκτήτη της εταιρείας, να σχολιάζει σε ανάρτησή του ότι ο αδικοχαμένος νέος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου.

Λίγο μετά το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, τροχαίο, η σύζυγος του Κυριάκου Χριστοφή έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Ένα παιδί που ποτέ δεν γνώρισε, γιατί δεν πρόλαβε…

Η ανάρτηση του Ανδρέα Σταύρου:

«Η διεύθυνση και το προσωπικό της DELIVER4U, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριακού Χριστοφή. Ο Κυριάκος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές όλοι μαζί στην οικογένεια της DELIVER4U. Ήταν το χαμόγελο και η ενέργεια ειδικά τής απογευματινής βάρδιας. 19/1/2017 τα δρομολόγια του Κυριακού μας σταμάτησαν αφού οδηγός του ανέκοψε την πορεία. Από τότε ο Κυριάκος ήτανε σε κωματώδη κατάσταση και μετά από 6 χρόνια αγώνα, δυστυχώς έχασε την μάχη σήμερα 21/11/2022 στις 7 το πρωί. Ο Κυριάκος εγκαταλείπει σύζυγο και παιδάκι 6 χρόνων που δυστυχώς ποτέ δεν γνώρισε. Αιώνια σου ή μνήμη φίλε μας καλέ. Καλό Παράδεισο να έχεις λεβέντη μου και να καμαρώνεις τον γιόκα σου από ψηλά. Θα είσαι στις προσευχές μας.

Με θλίψη, Ανδρέας Σταύρου»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ