Νέες καταγγελίες για την Κιβωτο του Κοσμου στον αερα της ΕΡΤ, με το κρατικο καναλι να δείχνει ένα ιδιαίτερο ζήλο για την συγκεκριμένη υπόθεση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται και τα οικονομικά στοιχεία της «Κιβωτού του Κόσμου», με έρευνα για πιθανό ξέπλυμα χρήματος, ενώ αναμένεται να ανοίξουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκόμενων, οι καταγγελίες που συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν ανατριχίλα.

Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε σοκαριστικές σκηνές κακοποίησης του αδελφού του, αλλά και άλλων παιδιών:

«Τα παιδιά έχουν φάει ξύλο, ο αδελφός μου έχει φάει ξύλο από παιδαγωγό. Επειδή κούναγε μια σακούλα, έφαγε σφαλιάρα, ενώ επειδή κάπνιζε χασίς στο σχολείο έφαγε ξύλο και τραμπούκισμα, ενώ του έκοψαν και το σχολείο από τα 15. Αν δεν ήσουν καλό παιδί, πήγαινες να δουλέψεις σαν τιμωρία. Είχα δει και μια κοπέλα να την χτυπάνε πάνω σε καβγά. Τον αδελφό μου τον είχαν βάλει σε ένα ντουλάπι που βάζαμε τις τσάντες μας και το παιδί μόλις είχε χειρουργηθεί».

Ο καταγγέλλων είπε ακόμα ότι δεν επέτρεπαν τα κινητά στις δομές, για να μην βιντεοσκοπούνται τα όσα συνέβαιναν, ενώ σχολίασε πως είχε δει παιδιά στο δωμάτιο του πατέρα Αντώνιου:

«Δεν άφηναν τα κινητά γιατί ήξεραν ότι θα τραβούσαμε βίντεο τα όσα γίνονταν και θα τους κάναμε σούργελο. Ο πατέρας είχε κάποια παιδιά πιο κοντά του, ενώ είχα δει κάποια και στο δωμάτιό του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ