Οργή Ανδρουλάκη κατά της Εύας Καϊλή και αυστηρό μήνυμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης τη δήλωση της Εύας Καϊλή για τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ και τι μήνυμα έστειλε σε όσους βουλευτές εκλεγούν με το ΠΑΣΟΚ και στηρίξουν κυβέρνηση άλλων κομμάτων.

Μόνο ως «άδειασμα» και μάλιστα «ηχηρό» μπορεί να χαρακτηριστεί ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο Blue Sky, τη δήλωση της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε το Κατάρ ως «πρωτοπόρο» στα εργασιακά δικαιώματα τη χώρα που φιλοξενεί το Μουντιάλ 2022, υιοθετώντας αναφορά του ILO (International Labour Organization) και λησμονώντας τα πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου για τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες, τη σωρεία παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας και των άθλιων συνθηκών εργασίας.

«Δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης. Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, παράλληλα, έστειλε μήνυμα και στους επίδοξους αποστάτες, τους εκλεγμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, που επιθυμούν να στηρίξουν κυβέρνηση άλλων κομμάτων. «Η δημοκρατική παράταξη ονόμασε αυτή τη διαδικασία αποστασία. Όσοι, λοιπόν, σκέφτονται τέτοια σενάρια, ας θυμηθούν το τέλος των αποστατών», είπε ορθά κοφτά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

M. Καλ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ