Ξεσπά ο πάτερ Αντώνιος: Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί, γιατί τα λένε αυτά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες πέφτουν «βροχή» για τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, ο πατέρας Αντώνιος, οποίος αρχικά βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στα κανάλια, παρέμεινε σιωπηλός και «άφαντος» τις τελευταίες ημέρες, με τους εργαζόμενους της Κιβωτού να αναφέρουν ότι δεν έχουν ιδέα που βρίσκεται.

Μετά από τις δηλώσεις του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας που προκάλεσαν ερωτηματικά με την στάση τους να κατηγορήσουν τα παιδιά για τις καταγγελίες, οι δυο τους μίλησαν σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος.

antonios 3

Aπό πλευράς της η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή υποστήριξε: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

presvitera

Παράλληλα, οι συνεργάτες τους κάνουν λόγο για ψευδείς καταγγελίες: «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», σχολιάζουν.

sinergates antonios

Νωρίτερα, έγινε γνωστό, ότι το ζευγάρι φιλοξενείται σε σπίτι φίλων, με την πρεσβυτέρα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ