Σάλος στην Κυπρο: Με επιστολή του το υπουργείο ζητούσε να εγγραφεί νεκρό βρέφος στους καταλόγους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας έστειλε επιστολή σε οικογένεια στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, με παραλήπτη το εδώ και σχεδόν 18 χρόνια νεκρό βρέφοςτους, για να το ενημερώσει ότι υποχρεούται να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους!

Ένα απίστευτο, αλλά όμως αληθινό περιστατικό που έφερε στο φως το SigmaLive, το οποίο δημοσίευσε και τη σχετική επιστολή, η οποία αναγράφει στο όνομα παραλήπτη «ΝΕΚΡΟ ΝΕΚΡΟ»!

nb eggrafo nekro vrefos
Το απίστευτο έγγραφο

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους κ. Χριστάκης ήταν σαφώς αγανακτισμένος με αυτό το αδιανόητο συμβάν:

«Χάσαμε το παιδί μας πριν από 17-18 χρόνια όταν η γυναίκα μου ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τότε βγάλαμε πιστοποιητικό θανάτου… Τι θέλουν να πάρω την επιστολή στον τάφο να την υπογράψει;»

Η επιστολή με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου αναγράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δεδομένου ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διατηρούνται στο Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού έχετε ήδη συμπληρώσει ή μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των Προεδρικών που θα διεξαχθούν στις 5 Φεβρουαρίου συμπληρώνετε το 18ο έτος της ηλικίας σας, παρακαλείσθε όπως αν στο προηγούμενο εξάμηνο είχατε τη συνήθη διαμονή σας στη Δημοκρατία, όπως υποβάλετε αίτηση για εγγραφή με ένα από τους ακόλουθους τρόπους ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ