Θυμα ξυλοδαρμού μητερα απο τον πρώην συζυγο της έξω απο το σχολείο που πήγε να πάρει το παιδι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμές που δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της έζησε πριν από λίγες μέρες μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, μόλις 5 ετών. Αυτές τις άσχημες, πλέον, αναμνήσεις τις προκάλεσε ο άνθρωπος που κάποτε αγαπούσε, είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει μαζί του ένα παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη ένα μεσημέρι που η γυναίκα είχε πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο. Στο σημείο βρισκόταν και ο πρώην – πλέον – σύζυγος της, ο οποίος, σε μια στιγμή, της επιτέθηκε με απίστευτη μανία και άρχισε να την χτυπά!

Αυτόπτες μάρτυρες στον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας ήταν οι άλλες μανάδες που περίμεναν τα παιδιά τους. Έβλεπαν την γυναίκα να έχει πέσει στο έδαφος από τα πολλά χτυπήματα και να αρχίσει να ουρλιάζει από τους πόνους ενώ το σώμα και το πρόσωπό της είχε γεμίσει με μώλωπες!

Αν και αρχικά, οι γυναίκες φοβήθηκαν να παρέμβουν, ωστόσο, δεν μπορούσαν να βλέπουν την επίθεση να συνεχίζεται και τελικά οι ψυχραιμότερες έπεσαν πάνω στον άνδρα για να τον σταματήσουν. Αφού εκτόνωσε τα πιο βίαια ένστικτά του, ο νταής έφυγε καθώς δεν ήθελε να συλληφθεί από την αστυνομία που είχε ήδη κληθεί.

Ο άνδρας είχε κάνει μεγάλη ζημιά στη μητέρα η οποία πήγε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε μέρες! Όταν θεραπεύτηκε σωματικά και ψυχικά, πήρε εξιτήριο και πήγε στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ζήτησε προστασία καθώς υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγος της που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές θα επιχειρήσει πάλι να της επιτεθεί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ