Ξεσπά ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου: Γνωρίζω τον αδελφό μου, την αθωότητά του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ προκαλούν μηνύματα τα οποία φέρεται να έχουν σταλεί προς εκφοβισμό όσων θέλουν να καταθέσουν για τα όσα συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και τα οποία περιέχουν και απειλές θανάτου.

«Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, θα σας σκοτώσουμε», φέρεται να γράφει ένα από τα μηνύματα που εστάλησαν, αρχικά σε παιδιά που διαμένουν στις δομές της ΜΚΟ, ώστε να μην μιλήσουν και προστεθούν κι άλλες καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της «Κιβωτού».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» που μετέφερε ρεπορτάζ του news247, ο αποστολέας των μηνυμάτων αυτών είναι νούμερα άγνωστης προέλευσης, τα λεγόμενα και «πακιστανικά κινητά».

Η έρευνα των Αρχών εστιάζει και σε αυτά τα απειλητικά μηνύματα, η προέλευση των οποίων αναζητείται και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν περισσότερα σχετικά στοιχεία.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Γιώργος Καλλιακμάνης, σχολίασε πως πρώτη φορά ακούει για τέτοιου είδους μηνύματα και πως τα πάντα θα διερευνηθούν. Επίσης, πρόσθεσε για τη γενικότερη υπόθεση, πως οι καταγγελίες που γίνονται από παιδιά, θα πρέπει να ελέγχονται.

Αδελφός πατέρα Αντώνιου: «Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις»

Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή «πρωινό μας» μίλησε από τη Χίο όπου διαμένει, ο πάτερ Διονύσιος, αδελφός του ιδρυτής της «Κιβωτού».

Είπε τα εξής για τον καταιγισμό των καταγγελιών κατά της ΜΚΟ και κατά του αδελφού του:

«Γνωρίζω τον αδελφό μου, την αθωότητά του. Έχει δώσει τη ζωή του γι’ αυτό το έργο μαζί με την πρεσβυτέρα. Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του, αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του. Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ