Αυτο το κτήνος ειναι ο 35χρονος παιδόφιλος που παρίστανε τον αστυνομικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 35χρονου Ελληνογερμανού που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη καθώς παρίστανε ότι ήταν αστυνομικός που ερευνούσε υπόθεση παιδοβιαστών και αποδείχτηκε ότι ήταν ο ίδιος παιδόφιλος αφού την κατοχή του βρέθηκε μεγάλος αριθμός πορνογραφικού υλικού με ανήλικους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,πρόκειται για τον (επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Αντιμετωπίζεις τις κατηγορίες της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση.

Να σημειωθεί ότι χθες κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

germanos2

germanos3

Ο 35χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος των διωκτικών αρχών της Γερμανίας, όπου καταζητείται για διαδικτυακές απάτες και στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην απολογία του ενώπιον Ανακριτή φέρεται να ομολόγησε ότι ουδεμία σχέση έχει με το Σώμα της Αστυνομίας, αποδέχθηκε εν μέρει της πράξεις της πλαστογραφίας, ενώ δήλωσε άγνοια για το πώς βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο το πορνογραφικό υλικό με τα ανήλικα, αρνούμενος κατ’ επέκταση τη συγκεκριμένη πράξη.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στο σπίτι του- όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.- εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, για τις αξιόποινες πράξεις: της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στη Θεσσαλονίκη (σχετικό το από 19-11-2022 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Πρόκειται για τον:(επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2310-388375 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-05-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ