Ο δημόσιος εξευτελισμός του λαϊκιστή Σκυλακάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα σε 24 ώρες ο Θεόδωρος Σκυλακάκης υποχρεώθηκε να πάρει πίσω τα ψέματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τον πλειστηριασμό της μοναδικής κατοικίας της Ιωάννας Κολοβού, πως δηλαδή ο πλειστηριασμός του σπιτιού της δημοσιογράφου έγινε δήθεν το 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα χθες Τετάρτη (23/11) είχε πει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής:

«Ανοίγω την σχετική ιστοσελίδα, που είναι δημόσια πληροφορία, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρά μόνο δημόσιες πληροφορίες σε αυτό το θέμα, και βλέπουμε: Ημερομηνία δημοσίευσης πλειστηριασμού, 20.03.2019, την 12η ώρα και 11 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Στις 20.03.2019 ποια κυβέρνηση υπήρχε; Θα μου θυμίσετε; Ποια κυβέρνηση ήταν που βγήκε το σπίτι της κυρίας αυτής στον πλειστηριασμό; Πρώτη κατοικία. Ποια κυβέρνηση υπήρχε; Με ποιανού νομοθεσία βγήκε στον πλειστηριασμό; Με ποιανού τη νομοθεσία βγήκε;

Σήμερα Πέμπτη (24/11), μετά την αποκάλυψη του ψέματος ότι δήθεν βγήκε σε πλειστηριασμό επί ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν πίεσης στην Επιτροπή της τομεάρχη Οικονομικών κας Αχτσιόγλου και του κ. Φάμελλου, ο κ. Σκυλακάκης αναγκάστηκε να τα μαζέψει και είπε ότι μίλησε για ημερομηνία δημοσίευσης και όχι ότι έγινε ο πλειστηριασμός, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ