“Άπιστος Θωμάς” ο Χατζηδακης: Δεν πιστεύω οτι με παρακολουθουσε ο Μητσοτακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μπορεί να πιστέψει ο Κωστής Χατζηδάκης ότι τον παρακολουθούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε στην Ολομέλεια της Βουλής ως «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» τις σχετικές πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα φωτογράφιζαν τον υπουργό και την σύζυγό του ως θύματα υποκλοπών με εντολή Μαξίμου, και μάλιστα ανέφεραν ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε στον υπουργό ότι ήταν στόχος παρακολούθησης!

«Δεν πιστεύω το δημοσίευμα και θεωρώ ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι παρακολουθούσαν και εμένα. Εμπιστεύομαι τον πρωθυπουργό που ήμασταν μαζί από την ηλικία των 20. Και έχω σημειώσει ότι και με τους τρεις πρωθυπουργούς που συνεργάσθηκαι και δεν είχα να κρύψω τίποτα και όλες οι μείζονες επιλογές είχαν την έγκριση τους και είναι αποφασίστηκαν. Και επίσης επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη», ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης.

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης είχε προειδοποιήσει τους βουλευτές της ΝΔ ότι «μπορεί να γίνουν συνένοχοι». «Αν δεν δοθούν εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό που είναι υπεύθυνος για αυτή την υπόθεση, θα πρέπει να παραιτηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί δεν απαντά ο πρωθυπουργός και δεν εμφανίζεται να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά περιορίζεται σε αστεϊσμούς σαν αυτές χτες την Πάτρα που μίλαγε για χαβιάρια και σαμπάνιες; Ας σοβαρευτούμε και ας δούμε τι γίνεται με την λειτουργία της δημοκρατίας στην χώρα μας», είπε ο Π. Σκουρλέτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ