Συνελήφθη 24χρονος για κλοπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προδόθηκε από μόνος του ένας 24χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης κινούνταν στο Μαρούσι, κοντά σε εμπορικό κέντρο.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο νεαρός πέταξε ένα από τα δύο σακίδια πλάτης που κρατούσε με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ύποπτος.

Τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την αστυνομία η οποία τον πλησίασε για έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία ενώ μέσα στην τσάντα που είχε πετάξει πλήθος αντικειμένων αξίας και εγγράφων.

Όπως ήταν φυσικό, ο 24χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου.

Η έρευνα που ακολούθησε στην περιοχή έβγαλε «λαβράκι» καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν Έλληνα ο οποίος διαπίστωσε πως κάποιος είχε διαρρήξει το σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχε πάρει αντικείμενα και έγγραφα από το εσωτερικό του, αυτά που βρέθηκαν στην τσάντα του 24χρονου!

Στο πλαίσιο της διερεύνησης αντίστοιχων περιστατικών κλοπών από αυτοκίνητα και κατόπιν αξιοποίησης αποδεικτικών μέσων, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι από τις 3 έως 22 Νοεμβρίου!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπές από αυτοκίνητα, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ