Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δωρίζει 100 ευρώ τον μήνα για ψώνια στα σούπερ μάρκετ σε καθε εργαζόμενο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με απόφαση του επικεφαλής του ομίλου Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι εργαζόμενοι της VIANEX θα λαμβάνουν για έναν χρόνο κουπόνια αξίας 100 ευρώ τον μήνα.

Σε μία σημαντική κίνηση για την ανακούφιση των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ από τις ασφυκτικές πιέσεις της ακρίβειας στους προϋπολογισμούς των οικογενειών τους προχώρησε ο πρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου φαρμακευτικού ομίλου της Ελλάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληφορίες της Voria.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ ανακοίνωσε πως από τον Νοέμβριο του έτους 2022 μέχρι και τον Οκτώβριο τους έτους 2023, δηλαδή για διάστημα ενός έτους, η εταιρεία χορηγεί μία διατακτική – κουπόνι αγοράς για super market, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ, σε όσους εργαζόμενους έχουν ονομαστικές μεικτές μηνιαίες αποδοχές τους έως το ποσό των 2.500 ευρώ. Στις παραπάνω αποδοχές δεν υπολογίζονται πρόσθετες αμοιβές υπερεργασίας, υπερωριών, νύκτας, αργίας κλπ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ που στηρίζει εμπράκτως τους εργαζόμενους της σε μία περίοδο που τα κόστη της ενέργειας και των αγαθών πρώτης ανάγκης έχουν εκτιναχθεί πιέζοντας την καθημερινότητα των πολιτών.

voria

ΔΗΜΟΦΙΛΗ