Πιο όμορφη και απο την Νεα Υορκη τα Χριστούγεννα θα κανει την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιαννης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι και αν ο Μεγάλος Περίπατος δεν περπάτησε και πολλα σημεία της Αθήνας εχουν τα μαύρα τους τα χάλια, ο Μπακογιαννης κανει την έκπληξη καθως σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος έφτασε από το Καρπενήσι το έλατο που τοποθετήθηκε στο κέντρο του κεντρικότερου σημείου της πρωτεύουσας και σημάνει ανεπίσημα την έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου στην Αθήνα.

A0B03111 EAC1 419B A621 3C1E501380C4

Φυσικά, την άφιξη του δέντρου που το λες και μεγάλο καθώς είναι 21 μέτρα(!) ανακοίνωσε μέσω twitter και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Φαίνεται πως η δημοτική αρχή, η οποία δεν έχει με κάτι άλλο καλύτερο και σημαντικότερο να ασχοληθεί, θέλει να σπάσει το περσινό ρεκόρ της καθώς πριν ένα χρόνο το έλατο ήταν 19 μέτρα!

Για την τοποθέτησή του στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος στήθηκε ειδική βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα καθώς το δέντρο ζυγίζει 6 τόνους!

Ήδη ο στολισμός του έχει ξεκινήσει από τα συνεργεία του δήμου και μάλλον αναμένεται να αργήσει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τοποθετηθούν 6.000 λαμπιόνια!

syntagma2 1

Πάντως, η τοποθέτησή του «επισκιάστηκε» από απρόοπτα (όχι που θα έλειπαν!) καθώς οι άνθρωποι του δήμου συνειδητοποίησαν ότι η διάμετρος της βάσης ήταν μικρότερη από αυτή του κορμού!

syntagma3 1

Τελικά, δεν χρειάστηκε ώρα για να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και το έλατο να βρει την θέση του στο κέντρο της πλατείας.

Να σημειωθεί πως η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.  Μάλιστα, ο δήμος επιφυλάσσει και μουσικό σόου καθώς τους πολίτες που θα βρεθούν εκεί θα ψυχαγωγήσει η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ