Καταγγελία για επιδότηση Γεωργιάδη σε εταιρεία – φάντασμα πρώην συνεργάτη του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία αφορά την έγκριση επιδότησης ύψους 737.000 ευρώ, μέσω του επενδυτικού νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης, σε εταιρεία – φάντασμα.

Η «Δημοκρατία» αναφέρει ότι η εταιρεία SWAT SDISS ΕΠΕ, η οποία δεν υπήρχε και εμφανιζόταν ως θυγατρική κυπριακής εταιρείας που είχε διαλυθεί εδώ και καιρό, πήρε το «πράσινο φως» από το υπουργείο Ανάπτυξης για επιδότηση.

5D7C6B56 7B8E 451E A504 E0D9D1CF93EB

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ως πληρεξούσιος της εταιρείας που έλαβε επιδότηση εμφανίστηκε ο Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, ο οποίος κατά δήλωσή του ιδίου- υπήρξε στενός συνεργάτης του Άδωνη Γεωργιάδη όταν ήταν υπουργός Υγείας, το 2013, επί κυβέρνησης Σαμαρά.

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπόθεση με οσμή σκανδάλου – Περιμένουμε απαντήσεις»

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία «σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου».

Αναλυτικά:

Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία – φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, έλαβε έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Ο δήθεν, δε, πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις.

Με πληροφορίες απο το documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ