Σάλος με την επίθεση Μαστοράκη σε ΑΝΤ1: Εσυ τεκνο μου που γράφτηκες μόνο για το Μουντιάλ θα παρεις από τους τρεις τον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απιστευτη επίθεση του Νίκου Μαστοράκη στον ΑΝΤ1 για το φιάσκο με το Μουντιάλ που σε σειρά αναρτήσεων του αναφερει:

ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΤ1
Πως λοιπον εγινε το φιασκο που θα “λερωνει” το brand ΑΝΤ1 για πολλα χρονια; Τι πηγε τοσο στραβα που να “πεσουν” οχι ενα αλλα τρια συστηματα: Login : Υποδομές στον web server,
Pay Check: Υποδομές στο billing. συστημα Live View : CDN Υποδομές. Εν αρχη ην ο λογος και ο λογος που δημιουργηθηκε τo/o/η ΑΝΤ1+ (μεχρι που κατεληξε να ειναι ΑΝΤ-) ηταν η επιχειρηματικη απ-ληστια του ιδιοκτητη. Ενω εχει αδειοδοτημενο καναλι που πρεπει να το φροντιζει πανω απο μικροσυμφεροντα επειδη το καναλι αυτο ειναι η ναυαρχιδα του, επειδη “Ομιλος ΑΝΤ1” λεγεται το συγκροτημα επιχειρησεων, πλειοδοτει με 12.5 εκ. ευρω για το Mundial (εναντι των 10.5 εκ που προσεφερε η ΕΡΤ) οχι ομως για να ενισχυσει τη θεση του ΑΝΤ1 αλλα για να “ληστεψει” τους θεατες του καναλιου απο το κεκτημενο τους να βλεπουν τους αγωνες χωρις να πληρωνουν.
Φτιαχνει λοιπον μια πλατφορμα συντομης ζωης (μετα το Mundial κανεις δεν θα γραφοταν συνδρομητης) οπου κανει το σφαλμα να μην εχει τους καταλληλους συνεργατες. Αποδεχεται την προσφορα μιας Αυστραλιανης εταιριας που ειναι τοσο χαμηλη οσο να “μυριζει αποτυχια” και της αναθετει το ογκωδες και δυσκολο εργο. Πληρωνει λοιπον για 10,000 θεατες ενω ξερει οτι θα εχει εκατο+ χιλιαδες. Για να εξασφαλισει εισοδημα, επιβαλλει εξαμηνη συνδρομη μινιμουμ (πρωτοφανες στα χρονικα) και τη μεγαλη μερα, πεφτει το συστημα επειδη οι Αυστραλοι ηταν το χρονικο ενος προβλεπομενου “θανατου.” Ξερω, μαλιστα, οτι την προσφορα τους για τετοιες υπηρεσιες ειχε (ευτυχως) απορριψει η ΕΡΤ. Το φτηνο κρεας, ομως κλπ. κλπ.
Ο θεατης στερειται του θεαματος και ο αρτος που ο καναλαρχης περιμενε να εισπραξει, γινεται οικονομικος εφιαλτης. Η συμβαση με τη FIFA εχει ρητρες 4 εκατομμυριων, η σκεψη να μεταφερθουν τα παιχνιδια στο “Μακεδονια” εγκαταλειπεται επειδη το καναλι δεν εχει αδεια, μερικα παιχνιδια μεταφερονται στον ΑΝΤ1 και τρεχουν οι ανθρωποι του marketing να εξασφαλισουν υπερτιμημενη διαφημιση ενω, σε τελευταιο καταφυγιο, ο ιδιοκτητης αγοραζει live streams απο την Αkamai, τον σοβαρο παροχο CDN και ολοι πια βλεπουν Mundial δωρεαν, οπως επρεπε απο την αρχη.
Η Akamai δεν ειναι κανενα φτηνομαγαζο κι ετσι καθε φορα που ενας θεατης μπαινει στο stream, ο ιδιοκτητης του ΑΝΤ1 πληρωνει αδρα.
Ως προϊον απεσκεψιας, κακης οργανωσης, ακαταλληλου προσωπικου λοιπον, ο ΑΝΤ1- θα φερει το ταμειον σε πολυ βαρυ και σοβαρο μειον. Εκτος απο τα 12.5 εκ. ευρω της FIFA, οι ειδικοι υπολογιζουν οτι αλλα 3 τουλαχιστον θα στοιχισει η περιπετεια αλαζονειας και απληστιας που, περιεργως, αυτοτιμωρηθηκε. Οσο για την πλατφορμα, μην την ειδατε!
Ιστορικο αυτογκολ που θα καταδιωκει τον επιχειρηματια για πολυ καιρο.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Για να μην απαντω σε τοσα προσωπικα μηνυματα ΑΝΤενοπληκτων που προπληρωσαν εξι μηνες του ΑΝΤ1+, αplus και μονο για να δουν Μουντιαλ (ολα τα προηγουμενα χρονια το εβλεπαν δωρεαν) και Μουντιαλ δεν ειδαν αλλα ουτε τα χρηματα τους τα βλεπουν να επιστρεφονται, τα εξης ισχυουν και μπορειτε να τα διερευνησετε:
(1) Αν πληρωσατε με πιστωτικη/χρεωστικη/προπληρωμενη καρτα, ζητηστε απο την τραπεζα σας την επιστροφη των χρηματων για τη μη παραδοση της υπηρεσιας που αγορασατε και αφηστε την τραπεζα να “καθαρισει” με τον ΑΝΤ1.
(2) Αν πληρωσατε με PayPal (δεν εχω ιδεαν αν δεχτηκαν τετοια πληρωμη) καντε αμεσως dispute της χρεωσης, με την δικαιολογια οτι η ηλεκτρονικη υπηρεσια δεν παραδοθηκε ποτε.
(3) Καντε εγγραφη καταγγελια στη FIFA.
(4) Mπορει ολα τα παραπανω να φαινονται μπελαλιδικα μπροστα σε 20 ευρω, αλλα υπολογιστε το “θεμα αρχης” και επισης οτι το 20άρι αυτο, για 100,000 συνδρομητες χαριζει στον ΑΝΤ1 δυο στρογγυλα εκατομμυρια ευρω!
(5) Ειναι τελειως ασυνηθιστο να εισπραττει μια πλατφορμα 6 μηνες προκαταβολικα αλλα και αν/οταν το κανει, ο συνδρομητης εχει δικαιωμα διακοπης και επιστροφης του ποσου που αναλογει στις μη χρησιμοποιημενες υπηρεσιες, δηλαδη τους μηνες που εμειναν. Η περιπτωση ΑΝΤ1 κινει και υποψιες δολου, οτι δηλαδη ο ιδιοκτητης υποψιαζοταν πως πιθανον να συμβει “τεχνικο ατυχημα” και φροντισε “να τα παρει” ο,τι κι αν συνεβαινε.
Τελος, αν απορειτε πώς κανενας μουρατος μεγαλοδικηγορος δεν εμφανιστηκε προθυμος να αντιπροσωπευσει τους “εξαπατημενους” συνδρομητες σε ομαδικο εξωδικο και ισως ομαδικη αγωγη, αφελης η απορια σας. Ολοι αυτοι που τρεχουν να αναλαβουν υποθεσεις βιασμων και δολοφονιων χωρις αμοιβη, διεκδικουν τη διαφημιση τους. Αν κουνηθουν και ελαχιστα εναντιον του ΑΝΤ1, θα μπουν σε black list οχι μονο του καναλιου αλλα και αλλων καναλιων που συμμετεχουν σε τετοιες μαυρες λιστες-ομερτά.
Και για το γαμωτο της ιστοριας, να βλεπετε Ertflix που δωρεαν ηταν και δωρεαν θα ειναι!

ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΝΤ1
Οι άτυχοι συνδρομητές διάβασαν (με οργή ελπίζω) την εξής περιπαικτική ανακοίνωση. Αντι να τους επιστρέψουν στο ακέραιο τη συνδρομή τους, απλώς τους την … παρατείνουν! Όποτε δεν πρόκειται για δώρο αλλά για τιμωρία!
«Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες».
Και θα ρωτησει ο αφελής:: Κύριε, κύριε, εγώ που γραφτηκα μόνο για το Μουντιάλ τι θα πάρω;
Εσυ τεκνο μου που γράφτηκες μόνο για το Μουντιάλ θα παρεις από τους τρεις τον μακρύτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ