“Σόου” Ερντογαν στον Βοσπορο με δύστυχο πολίτη που προσπαθούσε να αυτοκτονήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέδειξε σήμερα πως βλέπει και το δάσος και το δέντρο, καθώς πέρα από τα δεκάδες ανοιχτά μέτωπα που έχει ως πρόεδρος της χώρας, βρίσκει πάντα λίγο χρόνο… να σταθεί στο πλευρό του απλού πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα, διερχόμενος με τη συνοδεία του από τη Γέφυρα του Βοσπόρου, ενώ κατευθυνόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει μια τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν, είδε έναν πολίτη έτοιμο να πηδήξει στο κενό. Ευθύς αμέσως είπε στον οδηγό να πατήσει φρένο και ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος κατέβηκε από το υπηρεσιακό του όχημα, πήγε κοντά στον άνδρα και κατάφερε να τον μεταπείσει από το να προβεί στην απονενοημένη πράξη.

Μάλιστα, αφού αποθάρρυνε τον πολίτη από την απόπειρα αυτοκτονίας, κατόπιν διέταξε τους άνδρες του να τον φροντίσουν.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος κατάφερε να μεταπείσει πολίτη από το να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τη συγκεκριμένη γέφυρα, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πίσω στο 2015.

Η ειρωνεία της τύχης, ωστόσο, είναι το γεγονός, ότι περίπου δύο χρόνια αργότερα, ο τύπος που αποφάσισε να μην αυτοκτονήσει, μετά τη μεσολάβηση του Ερντογάν, δολοφόνησε έναν DJ, πεπεισμένος ότι ήταν εραστής της γυναίκας του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ