Ο πρώην άντρας της Καρντάσιαν θέλει να γίνει πλανητάρχης – Χαμός με τον Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκκεντρικός Αμερικανός ράπερ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024 προσθέτοντας ότι πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να τον στηρίξει ως… υποψήφιος αντιπρόεδρός του!

Ο μουσικός και σχεδιαστής μόδας, που έχει επιλέξει να τον αποκαλούν «Ye», ανάρτησε στο Twitter μια σειρά από βίντεο, τα οποία έφεραν το λογότυπο «Ye 24». Σε ένα από αυτά, ο 45χρονος Γουέστ λέει ότι είχε μια συζήτηση με τον Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία το 2024.

«Του ζήτησα να γίνει ο αντιπρόεδρός μου», είπε ο Γουέστ, προσθέτοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενοχλήθηκε και «άρχισε να ουρλιάζει».

Ο Γουέστ ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του 2020 αλλά κατάφερε να μαζέψει μόνο 70.000 ψήφους.

Το περιβάλλον του 45ου προέδρου δεν απάντησε αμέσως σε ένα ερώτημα του Γαλλικού Πρακτορείου αν ισχύουν όσα υποστηρίζει ο σταρ της ραπ, ίσως γιατί ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.

Ο Ye επικρίθηκε δριμύτατα τις τελευταίες εβδομάδες επειδή φόρεσε ένα μπλουζάκι που αντέστρεφε το αντιρατσιστικό σλόγκαν Black Lives Matterκαι επειδή ανάρτησε στο Instagram και το Twitter δηλώσεις που θεωρήθηκαν αντισημιτικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ